2777
2789

خواب دیدم هشت الی نه نفر مرد ریش سفید اومدن دنبال مادرم ولی مامان خودم نبود ، میخواستن ببرنش توی خواب میدونستم که ادمای خوبی نیستن 

، یهو دیدم سوار اسبم با چند نفر دیگه میتازم توی یه بیابون ، اونام که دنبال مادرم بودن دارن میان 

مادرمم پای پیاده میدوعه سرعتش خیلی زیاد بود هی از روی اسب بر میگشتم عقب نگاش میکردم که داره میاد یا نه 

یه قد خیلی بلند هیکلی داشت ، صورتش رو بنده زده بود 

یه جا سرعتمو کم کردم که برسه بهم به زور سوار اسبم کردم ولی وقتی سوار شد انقد دویده بود حالش بد شده بود و از رو اسبم افتاد پایین 

دیدم اونا اومدن بالاسرش میگفتم دستش بیرونه به مادرم دست نزنید 

از خواب پاشدم واقعا ذهنم درگیر کرده 

یه مدته خیلی دلم شکسته، نمیدونم معنی این خواب چی بود اون زن کی بود اصلا ولی خیلی دوسش داشتم توی خواب اما مامان خودم نبود ولی صداش میکردم مادر 

مهربون باش اما ضعیف نباش

آخی😭

کی این خوابو دیدی؟

امروز شهادت حضرت زهراست🥺❤️

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیشب نزدیک اذان صبح بله میدونم امروز شهادتشونه

معلومه خیلی دل پاکی داری که همچین خوابی دیدی

التماس دعا🥺❤️

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

ممنون عزیزدلم محتاجم به دعا به نظر شمام حضرت زهرا بودن ؟یه لحظم یادم نمیره خوابرو

آره من همچین حسی گرفتم، خیلی خواب قشنگ و غم انگیزی بود❤️

منم یه بار خواب دیدم رفتم کربلا خیلیییی حس خوبی داشت الان قشنگ یادمه

آره من همچین حسی گرفتم، خیلی خواب قشنگ و غم انگیزی بود❤️منم یه بار خواب دیدم رفتم کربلا خیلیییی حس خ ...

خیلی غمناک بود واقعا توی خوابمم خیلی ناراحت بودم 

چقدر عالی🥹 ، انشالله اگر نرفتید امام حسین بطلبه برید اگر رفتید باز هم نائب الزیاره باشید

مهربون باش اما ضعیف نباش
خیلی غمناک بود واقعا توی خوابمم خیلی ناراحت بودم چقدر عالی🥹 ، انشالله اگر نرفتید امام حسین بطلبه بر ...

آره خیلی غم انگیز بود🥺

خداکنه، ممنون از دعای قشنگتون و انشاالله قسمت خودتون هم بشه❤️🌹