2777
2789
عنوان

به درد دل یه مادر درمونده برسین😭

101 بازدید | 13 پست

خانما دیگ خسته شدم کم آوردم بریدم ازدست پسرم

یک هفته مریض بود الان یخورده بهترشده ولی لب به هیچی نمیزنه نه صبحونه نه ناهارنه شام..میوه که دیگ هیچی..همش تف میکنه بیرون..اگرم بخوره درحد چندقاشق اونم با زور ودعوا وگوشی وکارتون..صبح سرصبحونه ازدستش گریه کردم باورتون میشه..به شوهرم گفتم دیگ نمیکشم!شده چوب کبریت..مریضی یه جور لاغرش کرده..نخوردنم بهش اضافه شد..مچ دستشو میگیرم انگارمچ نوزاد تازه دنیااومده رومیگیرم..بغلش میکنم عین پرکاغذ..شربت اشتها سانستول میدم انگار نه انگار..بدترشده اصلا...چیکارکنم دیگ؟؟ازاونور پسربزرگیم یک هفته پیش بردمش دکتر ازتب وسرفه..بازامروز میبینم بی حاله دست زدم بهش دیدم باز بدنش داغه😮‍💨😭نمیدونم چی ویروس پخش میکنن تواین هوا یامدرسه که همش مریضه این بچه..خوشبحال اونایی ک بچه ندارن بخدا چندسال بیشترعمرمیکنید دیرپیرمیشین..من ک پیرشدم

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی زود خوب شن حتما سوپ شیشه ای درست کن بریز تو مخلوط کن له له بشه بده بخورن خیلی مقوی

من واس خاطر همین چیزا به بچه دوم فکر نمیکنم😑

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

الهی زود خوب شن حتما سوپ شیشه ای درست کن بریز تو مخلوط کن له له بشه بده بخورن خیلی مقویمن واس خاطر ه ...

تازه بچه سوم هم بهم پیشنهادمیدن باورت میشه؟؟

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       

سرماخوردگی ک چیزی ان شالله بسلامتی خوب میشن

پسرمن کلاس دوم ۱۸ کیلوئه  هزارتا دکتر بردیم چاق نشد ک نشد 

الان ک بهش فک میکنم پشیمونم ک انقد خودمو اذیت گردم ب در و دیوار زدم چاق شه خب بچه مهم اینه تنش سالم باشه اصن ب لاغریش نگا نکن

خداروشکر کن سالمه

سرماخوردگی ک چیزی ان شالله بسلامتی خوب میشنپسرمن کلاس دوم ۱۸ کیلوئه هزارتا دکتر بردیم چاق نشد ک نشد ...

اخه لاغری به کنار..چیزی نخوره ضعیف میشه هی تندتندمریض میشه😮‍💨

حرص نخور بابا 

بچه گشنش شه غذا میخوره

اینکه تلوزیون بذاری و چمیدونم بازی در بیاری و... تا ۲ قاشق بدی جز بدتر شدنش کار دیگه ایی نمیکنه

یکی دو بار جواب میده بعدش نه

ول کن انقدر حرص نخور

یاد مادر خودم میوفتم سر من چقدر حرص خورد و دکتر برد اخرم هیچی و ما بزرگ شدیم رف

برای دومی هم

اره از مدرسه میگیره

حواست باشه اینیکی دوباره نگیره 

شربت ایمونیس بهشون بده برای تقویت سیستم ایمنی خیلی خوبه

شلغم رو پخته حالا ن

ولی خام بردار رنده کن بریز تو سوپ یا سالاد

بذار با سالاد اون شلغم هارو بخورن بره

از سال بعد

قبل شروع مدارس واکسن انفولانزا بهشون بزن

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

بزرگه۹سالکوچیکه۲سال ویکماه

خدا حفظشون کنه

ولی بچه های من با اینکه لاغرن و کم غذا خداروشکر خیلی سرما نمیخورن

ولی سعی میکنم سرخ کردنی نخوریم اب پز بیشتر

سیب رو کمپوت میکنم بدون شکر البته با گلاب

اب زیاد همیشه فلفل دلمه سرسفره میزارم میخوریم همش ویتامین سی

تازه بچه سوم هم بهم پیشنهادمیدن باورت میشه؟؟

هر کی پیشنهاد میده بگو خودت بیار از این نسخه ها نپیچید واس من😑

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

اخه لاغری به کنار..چیزی نخوره ضعیف میشه هی تندتندمریض میشه😮‍💨

همین اخرین دکتری ک بردم گف بزور ب بچه غذا دادن فقط بچه رو بدغذاتر میکنه بزور نده یا جلو تلویزیون مطمئن باش بدتر میشن ببین بزرگه رو ببر مشاور  یجوری باهاش حرف میزنه ک خودش دیگ میخوره مثه پسر من

همین اخرین دکتری ک بردم گف بزور ب بچه غذا دادن فقط بچه رو بدغذاتر میکنه بزور نده یا جلو تلویزیون مطم ...

بزرگه خوب میخوره ولی امان ازکوچیکه

همین اخرین دکتری ک بردم گف بزور ب بچه غذا دادن فقط بچه رو بدغذاتر میکنه بزور نده یا جلو تلویزیون مطم ...

پسر کوچیکتم هر چی دوس داره بهش بده نگو الابلا فقط این غذا فقط گوشت

عدسی ابگوشت  کوکو

بزرگه خوب میخوره ولی امان ازکوچیکه

درکت میکنم دختر منم ۲ سالشه هیچی نمیخوره هییییچی ولی من دیگ بیخیالش شدم خودش گاهی میخوره

ببین فقط سرسفره بهش غذا بده نگو قبل خودمون غذا بدم ک خیالم بابتش راحت شه اصن قبل خودتون غذا نده مگ‌اینک خودش بخاد بزار ریختو پاش کنه بالاخره اون وسطا یکم میخوره