2777
2789

من الان یازدهم تجربیم و این اساتید رو برا سال بعد میخوام پایمم صفر نیست ولی ضعیفم خودمم شیمیو خیلی دوس دارم و میخوام درصد بالا بزنم

هادیان فرد احساس میکنم از صفر نمیگه بازرگان هم ااز صفر نمیگه و کلاساش بیشتر تستیه و بخش کیمیانامش زیاد نیس

فراهانی هم خوبه ولی سطح بالا نیست

باهر کدوم از این اساتید درصد تون ازمون ها و کنکور چند بود

لطفا نگید برو کتاب بخون (مبتکران که نویسندش بازرگانه ) و دبیر های دیگه رو معرفی نکنید

کاربر اقا هستم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هادیان فرد از صفر میگه ولی وقتی از صفر جلوتر میره افسار پاره میکنه دیگه نمیفهمم سوالا چجوری حل میکنه همه چیو ذهنی حل میکنه ولی باز به نظرم از بقیشون بهتره

هادیان فرد از صفر میگه ولی وقتی از صفر جلوتر میره افسار پاره میکنه دیگه نمیفهمم سوالا چجوری حل میکنه ...

درصدتون تو ازمونا و کنکور چند بود
میتونید تست های نردبام و قلمچی بزنید

کاربر اقا هستم