2777
2789
عنوان

بیاین بگین شرطی که بابام برا عقدم گذاشته منطقیه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 2192 بازدید | 149 پست
اکه فقط اینو به عنوان مهریه در نظر بگیره منطقی

فکرنکنم اینطورباشه مهریه جداهست اینطوری انگاری داره میفروشه بچشو درست نیست احتمال داره اینده به مشکل بخورن هزارتاحرف میاد الان کسی نمیدونه ولی به مرور زمان این حرفها پیش میاد بابات بامن چکارکردچکارنکردهمون مهریه باشا بهتره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم واقعا زیاده همینجوری که ما دخترا ترس داریم پسرا هم ترس اینو دارن نکنه زیاد مهر کنم زندگیمو بال ...

دقیقا مثل اون پسزه گفته بود مهریه بالا قبول میکنم ب شرطی ک اگر خانم هر نوع حیانت حنسی با غیر جنسی کرد باید به همون اندازه ب من غرامت بده و دختر قبول نکرد

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
اره من نیاز ندارمبابام مثلا میخواد حسن نیت نامزدمو محک بزنه

والا بیشنر ارزش دخترش رو داره پایین میاره

رو‌چه حسابی رو چه عقل و منطقی اقا باید قبول کنه؟

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

اول زندگی معامله میکنید؟خوبه تحصیل کرده هم هستیدمگه بازاره نرخ رو دختر میزارنهمون مهریه کافیهاز این ...

بابام از اینده میترسه

به واسطه شغل نامزدم

میگه اگه به فکر طلاق نباشه، چه فرقی داره خونه به اسم تو باشه یا خودش

بابام از اینده میترسهبه واسطه شغل نامزدممیگه اگه به فکر طلاق نباشه، چه فرقی داره خونه به اسم تو باشه ...

تو خودت اینده داری

نیازی نیست با پول خیال پدرت راحت بشه

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

حرف بابات کاملا منطقیه، کلا ازدواج با وکلا توصیه نمیشه. 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

بنظرم چیز نامعقولی نیس 

سمت ما رسمه معمولا علاوه بر سکه خونه یا زمین هر چند زمین کشاورزی به نام بزنن 

من خودم سال ۹۶ عقد کردم ۳۷۴ تا سکه و نصف خونه بود 

بنظرم الان چون سکه قیمتش بالا رفته در حد ۱۱۴ سکه بزنید و نصف خونه 

والا بیشنر ارزش دخترش رو داره پایین میارهرو‌چه حسابی رو چه عقل و منطقی اقا باید قبول کنه؟

بابام میگه اگه اهل زندگی باشه و نخواد فردا پس فردا طلاقت بده، چه فرقی داره خونه به اسم تو باشه یا اون