2777
2789
عنوان

بذل وبخشش پدرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز نمرده که قانون بتونه دخالت کنه

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

خدا جوابشونو بده انشالله

انشالا

ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم‌.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم
بله اگه به ناحق عمل کته و ارث نده با شکایت ورثه میشه ارث رو پس گرفت ولی تا خود شوهرت راضی به اعتراض ...

آخه مطرحش کرده و اینکارو انجام میده .قبلا هم انجام داده بود ولی مبالغ کمتر بود کوتاه اومدیم

...
دیشب با شوهرم بحثم شد و گفتم تو این مورد خاص هم نمیخوای در مورد حقت حرفی بزنی ؟وطبق معمول همیشه گفت ...

پدرشوهر منه واسه ۴ تا دختراش خودشو میکشه واسه یه دونه پسرش تره هم خورد نمیکنه منم تا چند سال پیش خیلی حرص میخوردم بعد از اون گفتم به درک فکر میکنم مرده وقتی هم مرد بالاخره اموالشو با خودش که تو گور نمیبره یه چیزی هم به ما میرسه

پدر شوهرت زمینشو به پسر همسایه هم بده شما نمی تونی شکایت کنی دلتو به مال دیگری خوش نکن خودت سعی کن پ ...

تاالانم خودمون پیشرفت کردیم 

ولی بنظرت شوهر من حقی نداره به عنوان فرزندش؟

اون هم نباید حق داشته باشه و از شوهر من انتظار رسیدگی داشته باشع

...
اگه بچه نداری قاطع تو روش وایسا . بگو ولت میکنم اگه سهم تو ندن . اگه داری دستت بسته ست. حد اقل بگو د ...

آره دقیقا 

ولی ماه دیگه داریم مهاجرت میکنیم و خودبخود نمیبینمشون دیگه 🤦‍♂️

...
تاالانم خودمون پیشرفت کردیم ولی بنظرت شوهر من حقی نداره به عنوان فرزندش؟اون هم نباید حق داشته باشه و ...

عزیزم وجدان یه آدم دیگه رو به زور نمیشه بیدار کرد صدر درصد شوهرت از پدر و مادرش حق داره ولی به بستگی به وجدان اون ها داره 

اگه بره دعوا راه بندازه که حق منو بدین تبدیل به بدترین بچه میشه پیش چشم پدر شوهرت و ممکنه حتی اتفاقات بدتری هم بی افته 

البته من شرایط شما رو کامل نمیدونم  در کل گفتم .

انشالله خودتون به هر چی دوست دارین میرسین