2777
2789

موهام همین جوریشم ژنتیکی خشک بود حالا به قدری اسیب دیده به زور شونه میشه مدام تیکه های خورد شده دو سه سانتی ازش می‌شکنه میریزه زمین...عجب غلطی کردم چیکا. کنم یکم جون بگیره؟

برا حمام شامپو مخصوص میزنم ماسک ارگان داخل حمام میزنم بعد حمام روغن ارگان میزنم قبل از سشوار اسپری محافظ حرارت میزنم بیاین بگین دیگه چیا بزنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روغن نارگیل بزن من موهام وز بود همه جور ماسک امتحان کردم فایده نداشت خداروشکر این یکی جواب داد

روغن نارگیل به کف سر میزنید؟ یا ساقه مو؟ 

منم موهام خشک و وزه

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

من همین بلا سر م‌هام اومد اشکال از ارایشگرت موهام تیکه تیکه کنده می شد نرم کننده وحالت دهنده مو لافارر بطری ابی رنگی خیلی خوبه برای بعد حمام هست اونو می زدم حداقل شونه می شدو نرم می شدباید از روغن وماسک موهای خیلی خوب استفاده کنی ودر اخر قسمت اسیب دیده رو کوتاه کنی خدالعنتشون کنه خداتومن پول ارایشگاه میدی بعد موی ادمو اسیب می زنن

اره دوستمم گفت چندتا روغن بگیر قاطی کن قبل حمام حسابی چرب کن بعد بشور

دقیقا منم همین مارو میکنم بعد حمام انگار موهام اتو مو کشیدم البته من روغن نارگیل  روزماری زیتون بعد نیم ساعت میشورم