2777
2789
عنوان

عقدم به دعوای بد با شوهرم کردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1949 بازدید | 127 پست
چیکار کنم به نظرت ؟ الان ک فک کنم واقعا گند زدم شوهرم بارها پشت خانوادشو گرفته و بحث کردیم الان انقد ...

هیچ کار نکن جدی میگم هیچکار نکن خودش میا اخر اما روشتو عوض کن

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه نرو برا غذا درست کردن بگو بعد عروسی تو خونه خودمون میتونی دسپخت منو بخوری هر دفعه خونشون خواست ...

مرسی وقت گذاشتی عزیزم تصمیم دارم دیگه یک کلمه هم از خانوادش نپرسم  چون حس میکنم در اخر انتخابش خانوادشه. و منو دوس نداره نمیدونم واقعا چیکارش کنم چشم صبر میکنم تا خودش بیاد 

.

و اینکه مادر شوهر شما با چهل پنجاه سال سن دیگه تغیر ک‌ نمیکنه 

درواقع هیچکس نمیتونه دیگری تغیر بده 

همسر شماهم اگر حرفی بزنه مطمئن باش تغیر ک نمیکنه اگر بدجنس باشه تازه بیشتر لج میکنه 

روشت خیلی غلطه

مادرشوهر هم پیامتو سین نزده

هم نشستن ناهارشونو خوردن به 🥚هیچکدومشون نبوده😂

سعی میکنم بین خانم دکتر بودن👩‍⚕️و خانم خونه بودنم👸 تعادل برقرار کنم ؛امید دارم که بتونم ولی گاهی پیچ و مهره هام‌در میره🤭😅

من خودم چهارسال عقد بودم تازه دوماهه عروسی کردم 

آنقدر سر این مسائل بحث و جنجال داشتم ک باورت نمیشه 

الان فقط فهمیدم بهترین دوران زندگیمو خراب کردم 

روزهایی ک میتونست خیلی بهتر باشه با حساسیت های بیش از اندازه من خراب شد 

دوست ندارم توهم مثل من بشی دیر پشیمون بشی 

مرسی وقت گذاشتی عزیزم تصمیم دارم دیگه یک کلمه هم از خانوادش نپرسم چون حس میکنم در اخر انتخابش خانوا ...

همون دستور العمل منو انجام بده

چرا تو رو دوست داره اولویت هم خب شما تازه ازدواج کردید ده سال که از ازدواجتون نگذشته که بفهمه اولویت زن و بچه خودشم اون چون خودشو به زحمت های خونواده ش مدیون می‌دونه آبان طرف اوناست تو هم زرنگی کن و خودتو وارد جنگ نکن اینا زمان می‌بره ولی گفتم که غرور و احترام خودتو با همون روشی که گفتم حفظ کن لازمم نیس با کسی دشمنی کنی فقط خونسرد و بی تفاوت باش انگار مهم نیس و نرو سمتش اون خودش میاد وقتتونو جور دیگه و جای دیگه بگذرونید تا یه مدتی

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
اولا مادرا دوس دارن خودشون توی خونه آشپزی کنن و اشتباه کردی اونجارفتی غذا پختیدوما برا تولدشون چیزی ...

باورت میشه مادرش خودش موقع عقد یکسره کلفت خانواده شوهرش بوده انتظار داره منم مثل خودش باشم .. 

به شوهرم میگفته چرا زنت نمیاد چرا مارو از خودش نمیدونه چرا نمیاد غذا بپزه دور هم باشیم.  بعد منم یه مدت سر اینکه گیر میداد بیا اینجا چزا نمیای چرا با دوستات میری بیرون اینجا نمیای  زیاد نمیرفتم بهونه دانشگاه و بقیه چیزا میاوردم از اخرم به شوهرم گفتم باشه بخاطر تو میام اونم میدید رفتار مادرش بده مبگفت میدوهم رفتار مامانم نادرسته  ولی بینتون گیر کردم

.

روشم چطوری باشه؟ این یکسال هر چی فحش بوده شنیدم ازش ولی خودش باز میاد عذرخواهی دیگع نمی‌دونم چکار کن ...

روتون توروی هم باز شده همون روز اول که عقد کردی مادرت باید قدم قدم یادت میداد چطوری یه مثقالت صدخروار باشه که اصلا به خودش اجازه فحاشی نده 

حالام ابدا از مادرو پدرش گلایه نکن ادای عروس عاشق هم درنیار یه احوال پرسی وتمام 

کادوهم نده مگه کار دنیا برعکسه؟کسی هم گله کرد بگو والا  دیدم کادوی تولد نمیدین هیچ مناسبتی کادو نمیدین  فهمیدم رسم ندارین منم نخواستم سنت شکن باشم بعدا بخند 

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

روشت خیلی غلطهمادرشوهر هم پیامتو سین نزدههم نشستن ناهارشونو خوردن به 🥚هیچکدومشون نبوده😂

اره ولی پشت سر من انقد تو گوش شوهرم میخونه 

💩 خوری میکنه ک شوهر  الاغ بنده هم  به نظر مامانش اهمیت میده

.

من خودم چهارسال عقد بودم تازه دوماهه عروسی کردم آنقدر سر این مسائل بحث و جنجال داشتم ک باورت نمیشه ا ...

منم خیلی حساسم 🥺🥺🥺 اصلا راجب خانوادش نظر نمیدم خانواده خودمو اصلا دخالتی نیستن ... ولی این یکسره حرفای ننشو میاره برا من

.