2777
2789
عنوان

عقدم به دعوای بد با شوهرم کردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1949 بازدید | 127 پست
آره پس باهاش یه مدت سرد شو ببین از من به تو نصیحت هر چی خوبی کنی بدی میبینی برای خانوادش کادو این جو ...

چشم عزیزم واقعا دیکه نمیخام بگیرم ممنون بازم 🫠راست میگی اصلا لیاقت خوبی ندارن

.

نه مسئله ای نیس که جدا شد نیاز به تعمیر و صبر داره اینجوری باشه تا آخر عمر هی میخوای شوهر کنی هی طلا ...

نمیدونم واقعا اگر مادرش با دخالت هاش جدایی نندازه بینمون خودش ی اخلاقایی داشته ک تا چند سال پدرشوهرم بهش خیانت میکرده خودش تعریف میکرد  ولی حالا میفهمم مشکل از این بوده 

.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم واقعا اگر مادرش با دخالت هاش جدایی نندازه بینمون خودش ی اخلاقایی داشته ک تا چند سال پدرشوهرم ...

خیانت پدر شوهرت توجیه نداره مراقب باش شوهرت از پدرش الگو نگیره ضمن اینکه مادر شوهرت آدمیه که محبت ندیده برا همون آدم سردیه و محبت به عروس نمیکنه چون اعتمادشم توسط شوهرش شکسته شده تنها پسرشو و فرزنداشو امن و واسه خودش می‌دونه حالا که تو هم در این مالکیت باهاش شریک شدی خب طبیعتاً باهاتم خوب نیس نه که مشکل تو باشی هر کس دیگه ای هم عروسش میشد همین بود خواستم بگم زندگیو شوخی نگیر سیاست لازمه اگه روزی بیاد که تو رو هم مثل دخترش بدونه نه رقیبی که پسرشو ازش گرفته ضمن اینکه احترام خط قرمز مرداست شوهرت اگه بدونه احترام میذاری و از اون طرف احترام به خونواده ش رو مساوی احترام با خودش می‌دونه خلاصه بگم با حفظ غرور و احترام خودت بذار خوب بمونید حریم و حرمتا حفظ بشه اعتماد ها و دوستیا جلب بشه با گذر زمان و سیاست و کیاست قابل حله گمون نکن الان طلاق بگیری بعد طلاق قرارع اتفاقات خوبی بیفته بعد اون افسردگی و شکست هستش تو ام با این روحیه شکستنی که داری مشخص نیس بتونی از زیر صفر بیای بالا و زندگی نویی بسازی طلاق آخرین راه حله اونم چنانچه اوضاع بغرنج و لاینحل باشه اوکی ؟من اینجا به خیلیا گفتم شدنی نیست تموم کن بیا بیرون از اون زندگی و مسئله ی تو حل شدنیه خواستی با مشاور خونواده چند جلسه در میون بذار قطعا کمکت می‌کنه موفق باشی ☺️ 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
خیانت پدر شوهرت توجیه نداره مراقب باش شوهرت از پدرش الگو نگیره ضمن اینکه مادر شوهرت آدمیه که محبت ند ...

مرسی عزیز دلم بابت اینکه نوشتی واسم  و وقت گذاشتی 

اره دقیقا محبت ندیده هست من اوایل همینطور بودم خیلی احترام میزاشتم میگم ک مناسبت هارو میرفتم و جشن میگرفتیم و کلا خیلی اهمیت میدادم بهشون ولی انگار هر چقد خوبی میکردم براش کم بود انگار افتاده رو دنده لج. با من و خیلی عصبیم از این موضوع  نمیدونم چیکار کنم واقعا خسته شدم از خوب بودن زیادم

دیروز شوهرم اومد دنبالم و خب طبیعتا زیاد خوب برخورد نکردم باهاش ولی مثل قبل هم نبودم. نمیدونم واقعا چ سیاستی لازمه وقتی مادرشوهر و پدرشوهر ادم انقد بد باشن

.

به نظرم زیاد داری خودتو بهشون میچسبونی 

وقتی مادرشوهرت ازت نخواسته غذا درست کنی خودتون نشینید تصمیم بگیرید که بری بجای خانم خونه غذا درست کنی 

معلوم که بهش برخورده میگه مگه دست پخت من چش بوده که گفته زنش بیاد غذا درست کنه 

شوهرتم تا حالا با همون دست‌پخت بزرگ شده  زیادی داری خودشیرینی بازی در میاری  حد خودتو بدون 

دست‌پخت و سلیقتو بذار برا خونه ی خودت  برا خونه ی وسی برنامه نریز 

به نظرم زیاد داری خودتو بهشون میچسبونی وقتی مادرشوهرت ازت نخواسته غذا درست کنی خودتون نشینید تصمیم ب ...

عزیزم شما در جریان کامل نیسی 

من هر وقت میرفتم خونشون مامانش به من میگفت ک چرا مث مهمون و غریبه هایی. باید بیای برای شوهرت شام بزاری یا بیا برا شوهرت ناهار بزار چرا به فکر شوهرت نیسی بیا پیشش غذا بخورین باهم همیشه همینو میگه 

اصلا پی این نیست ک دستپخت خودش چشه و اینا نه اصلا اتفاقا خودش میرفته خونه مادرشوهرش زمان ازدواجش و نامزدی غذا میپخته هرروز طی دوسال نامزدی  بعد از من هم همین انتظار رو داره 

اتفاقا بعد از این تاپیک رفتن مسافرت و از من خاس برا شوهرم و برادرشوهرم غذا بپزم خودشون همیشه اینطوری میگن و انتظارش اینه ک اصلا منو دعوت نکنه  فقد خودم باید با دل خودم برم و غذا بپزم و کنارشون باشم اینطوری انتظار دارن

.

به نظرم زیاد داری خودتو بهشون میچسبونی وقتی مادرشوهرت ازت نخواسته غذا درست کنی خودتون نشینید تصمیم ب ...

اتفاقا شوهرمم همش میگه دست پخت مامانم تلخه  نمیدونم غذاش فلانه غذا نمیزارع همش میناله  اما الان خیلی وقته نرفتم غذا بپزم 

.

اگ تاپیک رو کامل میخوندی و عجله ای  جواب نمی‌دادی بهتر متوجه میشدی گلم  

.