2777
2789
عنوان

عقدم به دعوای بد با شوهرم کردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1949 بازدید | 127 پست
میشه این اصرار داره ک بیا خونه ما چون ننش همش میگه چرا زنت نمیاد چرا نمیاد از اخرم اینطوری برخورد می ...

تو همون هفته ای یک بار برو احترامت رو دست خودت بگیر 

اونا بگن شوهرت میخواد ببینتت تایمایی رو برین بیرون حتی توی ماشین بشینین 

زیاد خونه هم نرین بهتره

تو بخواهی می شود🌱

با این روش به مادرش میبازی اینقدر زرنگه که هم کم محلت کرد هم بهونه قابل پذیرش برای پسرش تراشید هم از سر خودش بازت کرد هم اصلا گلایه نکرد چرا فلانی نیومده اخرم بینتونو شکر اب کرد 

بزرگ شو زرنگ شو مثل خودش وقتی سین کرد جواب نداد دوساعت بعد  شات بفرست واسه شوهرت بگو عزیزم فلانی جان سین کردن  اصلا جواب ندادن حالشون خوبه نگران شدم !!!!!!! به هرحال انشالله خیره شمام بیا اینجا واست هرچی دوست داری برات میپزم دورهم خوش میگذره سلام برسون 

با این مارها افعی خندان باش والی بازنده ای 

حالا هی بشین گله گذاری کن اگه حرفت حتی اگه حق باشه شنیده شد بیا هرچی خواستی به من بگو 

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی دیگ اصلا نرو خونشون تا دعوتت کنن...به شوهرت هم پیام نده زنگم نزن اگ الان پیشقدم بشی تا آخر عمرت ...

منتظر بمونم تا خودش بیاد؟ 

فعلا ک فقد پست فرستاده از اینستا از این حرفا ک اولویتم تویی فلان  ولی زنگ و پیام نزده 

من هیچ وقت پیامش نمی‌دادم همیشه خودش بعد از یکی دوروز میومد الان نیومده

.

با این روش به مادرش میبازی اینقدر زرنگه که هم کم محلت کرد هم بهونه قابل پذیرش برای پسرش تراشید هم از ...

دقیقا اسکرین فرستادم ولی عصبی هم بودم نمیدونم چیکار کنم با این شوهر بچه ننه  شوهرمم میگفت اره تو کار درست رو کردی من پشتتم ولی کو .

از طرفی مادر پدر منم دل خوشی از خانواده اون ندارن  شوهرمم ک خودش زیاد نمیاد اینور متقابلا بابامم خوشش نمیاد اون زیاد بیاد 

.

منتظر بمونم تا خودش بیاد؟ فعلا ک فقد پست فرستاده از اینستا از این حرفا ک اولویتم تویی فلان ولی زنگ ...

آره منتظر بمون

بداخلاقی نکن ولی اصلا هم کوتاه نیا تا بپذیره اشتباه کرده...

اگ اومدهم ازش بخواه ک ثابت کنه اولویتش تویی

همیشه هم جلو شوهرت طوری رفتار کن ک اگ بخوای طلاق بگیری خانواده ت پشتتن

ببین اگ با ی مشاورحرف بزنی خیلی بهتره

شوهرم میگه بیا خونه ما درست کن پدر منم خوشش نمیاد اون زیاد بیاد اینجا

اولا مادرا دوس دارن خودشون توی خونه آشپزی کنن و اشتباه کردی اونجارفتی غذا پختی

دوما برا تولدشون چیزی نخر

سوما محلش نذار تا وقتی که دلت رو بدست بیاره

عزت نفس داشته باش 

عزت نفس 

عزت نفس 

عزت نفس 

هرچه کنی به خود کنی    گر همه خوب و بد کنی
تو همون هفته ای یک بار برو احترامت رو دست خودت بگیر اونا بگن شوهرت میخواد ببینتت تایمایی رو برین بیر ...

شوهرم همش سرکاره دو شغله س و نمیشه  زیاد همو ببینیم جز اخر شبا  بیشتر من همون هفته ای یک بار میرم به خاطر شوهرم شب میرفتم صب زود هم منو میرسوند خونه بعدش میرف سرکار

.

دقیقا اسکرین فرستادم ولی عصبی هم بودم نمیدونم چیکار کنم با این شوهر بچه ننه شوهرمم میگفت اره تو کار ...

فقط میگم ساده بازی درنیار که اخر محکوم بشی 

گلایه کنی میشه همین 

مادرشو ببین چه چرچیله یاد بگیر

شمام عروسی کنین برین انگار بحث بین خانواده ها داستین هیچکس از هیچکس خوشش نمیاد اول کاری!!!

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

اخه وقتی شوهرم یه چیزی میشه مادرش قضاوت میکنه منو فوری میاد میگه اره مامان بابا م بخاطر این ازت دلخو ...

دیگه نرو برا غذا درست کردن بگو بعد عروسی تو خونه خودمون میتونی دسپخت منو بخوری هر دفعه خونشون خواست که بری بپیچون الآنم تا میتونی جواب نده بذار خودش پیش قدم بشه چون مقصر رفتار متناقض خودشه شده تا 40روز هییییچ واکنشی نشون ندی نمیدی اوکی ؟نه پیام نه زنگ نه پروف نه هیییچی انگار کن نیسی اون خودش میاد سمتت بعدم جایی بی دعوت بگو نمیرم دعوت از طرف توعه نه مامانت از این به بعد بخوام بیام با دعوت مامانت میام جایی که احترام نبینم خودمو سبک نمیکنم احترام دو طرفه ست نمیشه که جواب منو نمیدن وقتی میرم احساس کنم جام اونجا نیس به زبون بی زبونی بگن برو تو میای خونه ی ما رفتار ما باهات اینطوریه ؟در هر حال بگو من این قضیه رو پذیرفتم  و برام حل شده و نمیام جایی مگر اینکه منو بخوان نه که انگار زورم یا مهمان ناخوانده خیلی هم آروم اینا رو میگی و هر چی گف جوابشو نمیدی و بحث نمیکنی نه با خودش نه خونواده ش انگار کن که زیادم برات مهم نیس اتفاقا چه بهتر که رفت و آمد تون کم باشه تا هر کی سرش تو‌لاک خودش باشه و جو آروم باشه چه بهتر اوکی ؟

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

هر دفعه گف بیا بگو سرم شلوغه وقت ندارم کار دارم ....بهونه بیار و نرو

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
فقط میگم ساده بازی درنیار که اخر محکوم بشی گلایه کنی میشه همین مادرشو ببین چه چرچیله یاد بگیرشمام عر ...

چیکار کنم به نظرت ؟ الان ک فک کنم واقعا گند زدم شوهرم بارها پشت خانوادشو گرفته و بحث کردیم الان انقد خسته شدم از بحث ک فقد میخام سکوت کنم به نظرت چیکار کنم؟🥺🥺

.

ممنون عزیزم ولی همسرم از ایناس ک یادش می‌ره همه چیو. بارها شده پشت منو ول کرده گفتم ایول خداروشکر ای ...

ی چیزی بگم ! عزت و احترام هرکسی تا حد خیلی زیادی دست  خودشه , بر فرض همسرمون بخاطر ما با خانوادش دعوا هم ک بکنه این وسط فقط دل ما خنک میشه ن قراره احتراممون توی خانواده ش بیشتر بشه ن توی چشم همسرمون عزیز میشیم و با گذشت زمان همون همسری ک اون روز بخاطرمون سینه سپر کرده بود ممکنه ازمون دل چرکین بشه ک چرا ما باعث شدیم تو روی خانواده ش بایسته

درواقع خیلی وقتا ناراحتی ما خانم‌ها از درک نشدنه از اینکه چرا تا یک چیزی از خانواده شوهر میگیم همسرمون بجای احساس همدردی مقابلمون جبهه میگیره و بهمون حق نمیده 

وگرنه درواقع هیچ مردی خودشو نمیندازه بین همسرش و خانوادش