2777
2789
عنوان

عقدم به دعوای بد با شوهرم کردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1949 بازدید | 127 پست

خب تو هم نرو به همین راحتی غذا میخاد بره رستوران ...یا برات عروسی بگیره یه عمری دست پختت رو بخوره ....

مواد اولیه بگیره بیاره خونتون براش درست کن ...

خیلی راه حل زیاده بنظرم هیچکس مقصر نیست سخت نگیر 

♥️shiraz♥️

همون دستور العمل منو انجام بدهچرا تو رو دوست داره اولویت هم خب شما تازه ازدواج کردید ده سال که از از ...

مرسی عزیزم چشم فعلا هیچکار نمیکنم تا خودش بیاد 

چاره ای هم ندارم جز این. .. مامانم میگه تهش جداییه دیگه انتخاب خودت بوده ولی عجله کردی 

.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله متاسفانه در نطر دارم ک کلا راجب خانوادش صحبتی نکنم

فقط اینکه هروقت میری خونشون حتی اگر دلت خونه با لب خندون برو با لب خندون بیا همین

خیلی هم عادی رفتار کن ن فاز قهر ن خیلی صمیمانه ک بری خونشون ناهار بپزی 

حیف بهترین روزای زندگیت نیس ک با همسرت درباره ی خانواده ش حرف بزنی 

موقعی ک غذا میخواد خونه خودتون درست کن شام یا ناهار دعوتش کن دیگه ازین چیزا هم پیش نمیاد 

و اینکه به نظرم خیلی کشش میدی، شاید حالا ب هر دلیلی واقعا پیامو نفهمیده، ندیده یا هرچی... 

من خودم پیش اومده سین زدم بعدش ی کاری پیش اومده یادم رفته در لحظه جواب بدم و... 

... 🤍🦋
خب تو هم نرو به همین راحتی غذا میخاد بره رستوران ...یا برات عروسی بگیره یه عمری دست پختت رو بخوره .. ...

جالبه  ک اصلا به خودش نمیاره مواد غذایی بگیره بیاره اینجا مامان بابامم میگن هفته ای یک بار دعوت کن شب بمونه وگرنه در طول هفته هم بیاد عصرا عب نداره

.

موقعی ک غذا میخواد خونه خودتون درست کن شام یا ناهار دعوتش کن دیگه ازین چیزا هم پیش نمیاد و اینکه به ...

چون من ی بار پیامشو جواب نداده بودم جنجال کرده بود  اونم چون سرکلاس بودم مامانش اینطوریه اخلاقش

.

فقط اینکه هروقت میری خونشون حتی اگر دلت خونه با لب خندون برو با لب خندون بیا همینخیلی هم عادی رفتار ...

همسرم اگ من حرفی نزنم اون میاد حرفای مامان بابای خاله زنکشو میگه

.

من ده ساله متاهلم از من بشنو بهتررررین مرد هم پاش بیفته طرف خانوادسه ن زنش پس ن تلاش کن ن هیچی ک تو رو ب اونا ترجیح بده...فقط خودت داغون میشی

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
روتون توروی هم باز شده همون روز اول که عقد کردی مادرت باید قدم قدم یادت میداد چطوری یه مثقالت صدخروا ...

دقیقا میخام کلا مناسبت ها هم  چیزی نگیرم نه اون برا خانوادم نه من برا خانوادش 

مامانم ک هیچیییی از زندگی سیاست یاد نداره هیچیییی برا همینم اینطوریم من

.

نه عزیزم من اصلا نمیرفتم اونجا خب میگم در سال. ۳ ۴ بار رفتک شوهرم میگفت مامانم میگه چراااا زنت نمیاد ...

پس خییییییییلی پرو تشریف دارن خانوادگی،

کامل توضیح ندادی من فکر کردم مادرش چون میری اونجا بی احترامی می‌دونه ،

دختر تو بری سر زندگیت این میشه وظیفه ات مهمون داشته باشن زنگ میزنم بیا برا کار،

مگه دور از جون خدمتکارشونی 

تا ده روزم خبری ازش نشد پیگیرش نشو

قسم به وعده شیرین مَنْ یَمُت یَرَنی من ایستاده بمیرم به احترام علی♥️
من ده ساله متاهلم از من بشنو بهتررررین مرد هم پاش بیفته طرف خانوادسه ن زنش پس ن تلاش کن ن هیچی ک تو ...

🥲🥲🥲جالبه ک خودش اگ منم حرفی نزنم همش حرفای ننه باباشو به من میگه. نمیدونم چیکارش کنم

.

دقیقا میخام کلا مناسبت ها هم چیزی نگیرم نه اون برا خانوادم نه من برا خانوادش مامانم ک هیچیییی از زن ...

دیگه شما عوض شو پس فردا بچتم گرفتار نشه 

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

منم خیلی حساسم 🥺🥺🥺 اصلا راجب خانوادش نظر نمیدم خانواده خودمو اصلا دخالتی نیستن ... ولی این یکسره ...

فقط بی اهمیت باش ب حرفایی باش ک از زبون مامانش میگه 

با مادری ک همسرت داره مقابله ب مثل کار درستی نیس چون جری تر میشه لج میکنه 

فقط یک جوری رفتارکن ک بفهمه تحت هیچ شرایطی نمیتونه ارامشتو بهم بریزه 

تو محل ندی شوهرتم چندبار خبر ببره بیاره خسته میشه ولی اینکه اون ی چیزی از مامانش بگه یک جوابی بگیره یک جوابی بده باعث بحث میشه بینتون 

فقط بی اهمیت باش ب حرفایی باش ک از زبون مامانش میگه با مادری ک همسرت داره مقابله ب مثل کار درستی نیس ...

دقیقا مشکل من همینه ک هی میخام توضیح بدم ک رفتار منطقی اینه و من کاری نکردم ک بخان دلخور بشن

.