2777
2789
عنوان

عقدم به دعوای بد با شوهرم کردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1949 بازدید | 127 پست
جالبه ک اصلا به خودش نمیاره مواد غذایی بگیره بیاره اینجا مامان بابامم میگن هفته ای یک بار دعوت کن ش ...

هروقت گفت بگو فلان مواد غذایی رو بگیر بیار جدیدا یاد گرفتم خیلی خوشمزس برات بپزم ...

یا پول اگر بهت میده خودت برو بخر  قبل از اینکه خودش بگه غذا بپز ببر محل کارش

♥️shiraz♥️

شوهرم همه اخلاقاش خوبه جز همین مورد ک به خاطر خانوادش به من فحش میده

این چیز کمی نیست دوروز دیگم لابد میخواد دست بلند کنه 

مردا دوبار تربیت میشن یکی مادرشون یکی بعد ازدواج 

همه ازدواج میکنن خوشبخت بشن کسی واسه سیاس بازی ازدواج نمیکنه اما اینجور خانواده واقعا جوابشون همینه 

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا میخام کلا مناسبت ها هم چیزی نگیرم نه اون برا خانوادم نه من برا خانوادش مامانم ک هیچیییی از زن ...

مناسبت هارو دقیقا دیگه کادویی نگیر مخصوصا ک میگی مدلشون اینطوره ک وظیفه میدونن 

ما هیچ وقت نمیتونیم اونارو مجبور کنیم در عوض جبران کنن برای ماهم کادو بگیرن تبریک بگن 

اما میتونیم مثل خودشون رفتار کنیم 

پس خییییییییلی پرو تشریف دارن خانوادگی،کامل توضیح ندادی من فکر کردم مادرش چون میری اونجا بی احترامی ...

چشم عزیزم اره بخدا گرفتاری دارم از دستشون 

قبل اسباب کشی  هر چی مهمون داشتن میگفتن بیا مبخان تورو ببینن منم میرفتم کمک هم میدادم  موقع چیدن خونشون هم  من نرفتم چون چشمام عمل کرده بودم اونا نیومدن دیدن من. منم نرفتم خب با چشمای عمل کرده چطور برم کار سنگین بکنم همینو انقد کرد تو گوش. شوهرم ک خوبیای قبلم رو ندیدن  بعدم  شوهرم گفت بیا بریم با مامانم آشتی کن رفتیم با گل و شیرینی. اشتی کردن بعدشم رفتیم مسافرت با شوهرم برگشتنی باز دیدم باد کرده مادرشوهرم همش به شوهرم میگفت اره زنت نمیاد اینجا 

.

هروقت گفت بگو فلان مواد غذایی رو بگیر بیار جدیدا یاد گرفتم خیلی خوشمزس برات بپزم ...یا پول اگر بهت م ...

پول ک میده ولی وقتی بگم نمیام خونتون میگه عه چرا وظیفه من هست خرجی بدم ولی تو نمیای بخاطر من خونمون شب بمونی  و

.

هروقت گفت بگو فلان مواد غذایی رو بگیر بیار جدیدا یاد گرفتم خیلی خوشمزس برات بپزم ...یا پول اگر بهت م ...

تایم کاریش از ۷ صب تا ۲ ظهر بعد میره خونشون  باز ساعت ۴ میره مغازع تا ۱۱ شب 

.

بنظرم اصلا نباید بزاره حتی یک دونه برنج توی خونه پدرش بیاره 

ک فردا روزی دربیاد بگه من مواد غذایی میخریدم و خونه پدرت چیزی نبود یک وعده غذا برای من درست کنی 

استوارتر اصلا ابدا این کار و نکن 

فقط این اشپزی و از سرش بنداز

مثلا بگو عزیزم اون یک روزی ک در هفته میایی خونمون خودم غذا میپزم تا دسپخت خودمو بخوری 

بعدشم این خودش بهترین بهانه هست ک زودتر برید سر خونه زندگیتون 

بهش بگو منم خیلی دوست دارم هرروز برات اشپزی کنم کاش بشه زودتر بریم خونمون تا این اتفاق بیوفته 

🥲🥲🥲جالبه ک خودش اگ منم حرفی نزنم همش حرفای ننه باباشو به من میگه. نمیدونم چیکارش کنم

رک بگو عزیرم لطفا حرفاشونو نگو نمیخام کدورت پیش بیاد..‌شمام سنگین رنگین مث مهمون باش باهاشون 

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
مناسبت هارو دقیقا دیگه کادویی نگیر مخصوصا ک میگی مدلشون اینطوره ک وظیفه میدونن ما هیچ وقت نمیتونیم ا ...

واقعا موندم چیکار کنم چاره ای ندارم جز اینکه مث خودشون رفنار کنم هر کاریم کنم اینا طلبکارن

.

بنظرم اصلا نباید بزاره حتی یک دونه برنج توی خونه پدرش بیاره ک فردا روزی دربیاد بگه من مواد غذایی میخ ...

چشم همینکارو میکنم  البته اگ بیاد برا آشتی و معلوم نیست واقعا تا کی قهر باشیم

.