2777
2789
عنوان

عقدم به دعوای بد با شوهرم کردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1949 بازدید | 127 پست

والا اشتباه از خودته غذا درست کردن خونه اونا چ فازیه تو دوره عقد یک سال و  نیمه به تعداد انگشتای دستم خونه مادرشوهر رفت و آمد نداشتم چ برسه غذا درست کردن تازه همشم میگم هیچی بلد نیستم 

خدایی چ فازیه دارید دنبال دردسر نگردید برا خودتون

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
اون بیشتر میاد خونتون؟ بابای من نمیزاره اون بیاد زیاد

ن خانواده منم حساسن،نمیزارن زیاد بیاد،شاید10روز20روزی یبارمیادشبم نمی‌مونه چون تویه محلیم

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دیگه نمیرم شوهرمم پیامی بهم نداده ... اینو کجای دلم بزارم

ولش کن بیشعور رو 

دو روز دیگه خودش میاد 

اینو بدون مادرشوعرت هرچقدر بی ادبی کنه شوهرت هیچ وقت طرف تو رو پیش اون نمیگیره تهش میگه مامانمه تو کوتاه بیا و یه لبخندم میزنه

هی نفسی میاد و میگاد🙃

نه بابا این ننش بهش میگفته ک اره چرا زنت نمیاد غذا بپزه دورهم باشیم  اینم از دهن ننش گرفته حالا هم ک خاستم برم اینطوری. رفتار کرد شلخته س بابا خونش انقد کثیفه. کجا حساسه

.

قشنگم ازمن ناراحت نشو فقط میخام دوستانه و خواهرانه راهنماییت کنم 💜

بنظرم فرداش ک عجولانه تصمیم گرفتی و پرسیدی حرفی زدی یا ن و بحث و کش دادی ک برات مهم نیس و … اشتباه کردی 

اخه زمانی هم نگذشته بوده ی مقدار عجولانه رفتار کردی   

ب قولی حرف نزده رو میشه بعدا هم گفت اما حرفی ک در زمان نامناسب گفته بشه ن تنها تاثیری نداره بلکه دیگه از ارزش و اعتبار هم میوفته 

در بد رفتاری و بی ادبی خوانده همسرت شکی نیست , اما مهم این بوده ک همسرت بعداز این بد رفتاری ها باهات احساس همدردی کرده و متوجه رفتار بدشون شده و گفته سر ی فرصت مناسب حتما بهشون تذکر میده 

ولش کن بیشعور رو دو روز دیگه خودش میاد اینو بدون مادرشوعرت هرچقدر بی ادبی کنه شوهرت هیچ وقت طرف تو ر ...

دقیقاااا کاش شوهرم .... 

راحت شم  شرایط برگشت هم ندارم بابام سختگیره

مامانم میگه اگ بابات اوکی بود میگفتم جدا بشی ازش 

.

همین که بلند میشی میری اونجا غذا درست می‌کنی بی احترامی بهشونه،هر چند شوهرت بکه،چرا رفتار بد خودت رو نمیبینی؟؟؟؟

بعدم چقدر دنبال شر و دعوا میگردی اینطوری خودت رو کوچیک تر و بی ارزش تر میکنی،

اگه نمیای منو قورت بدی

قسم به وعده شیرین مَنْ یَمُت یَرَنی من ایستاده بمیرم به احترام علی♥️
قشنگم ازمن ناراحت نشو فقط میخام دوستانه و خواهرانه راهنماییت کنم 💜بنظرم فرداش ک عجولانه تصمیم گرفتی ...

ممنون عزیزم ولی همسرم از ایناس ک یادش می‌ره همه چیو. بارها شده پشت منو ول کرده گفتم ایول خداروشکر این دفه پشتمه ولی زهی خیال باطل. حالا نمیدونم باهاش چ رفتاری کنم اخرش حتما جداییه دیگه وقتی دوروزه ول کرده 

.

همین که بلند میشی میری اونجا غذا درست می‌کنی بی احترامی بهشونه،هر چند شوهرت بکه،چرا رفتار بد خودت رو ...

نه عزیزم من اصلا نمیرفتم اونجا خب میگم در سال. ۳ ۴ بار رفتک 

شوهرم میگفت مامانم میگه چراااا زنت نمیاد غدا بپزه چرا زنت مارو از خودش نمیدونه چرا خودشو از ما نمیدونه چرا دور میگیره خودشو چرا مثل امانت میاد و میره  و منم به همین منوال گفتم باشه حالا ک شوهرمم میگع دست پخت تو پس برم ک اینطورب شد

.