2777
2789
عنوان

ولی فکر کنم همیشه در عذاب اون دو هفته بمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 35 پست
اول تو ذهن خودت دست از سرزنش خودت برداردوم اگه تونستی دانشجوی شهر دیگه بشو همه دنیا اون شهر نیستسوم ...

خیلی ازت ممنونم عزیزم

خدایا لطفا سلامتیمو برگردون...به من ، به همه.. مراقب خونوادم باش❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیونه ای طرفففففف باهمه ی دور رابطه رو داشته بعد تو حرف زدی استرس گرفتی

🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲

🫤گیر نامرد افتادی وگرنه الان ملت صدجور رابطه داشتن و از این مشکلاتم پیش نیومده ولی توام کاش میچزوند ...

عزیزم اینکه خواهرشو میده دست پسرا حراج خودش ته ته بدبختی نیست؟ من دیگه چجوری میتونم بدبختش کنم کسی که انقد بدبخته رو

چقدر آشغال بوده که همچین کاری کرده. پسرا اصلا پارتنرشون رو به چشم آدمیزاد نمیبینن

دقیقا یه حیوونی بیش نبود

کاش اون آشغالایی ک با حرف آبروی دختری رو میبرن ی لحظه فکر میکردن خودشونم خواهر مادردارن.

اخه خواهر خودشو خودش میبره میده دست پسرا

همچین ادمی خیلی طبیعیه این کار براش

🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲

خودتو دست بالا بگیر و هرکسم باهات اشنا شد بعد ۶ماه بگو میخای باخونواده ات منو درجریان بزار خیلیام اصلا واسشون این مسائل مهم نی

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

حسابش هم نگن.اش نخورده و دهن سوخته.فقط دیگه حواست روجمع کن وخودت رو برای این پسرای الکی خار و خفیف ن ...

نه حتما که حواسم هست

فقط نمیدونم باید بگم نگم

اصا تو رابطه هم نیستما

قرار هم نیست برم ولی ذهنمو درگیر کرده

خودتو دست بالا بگیر و هرکسم باهات اشنا شد بعد ۶ماه بگو میخای باخونواده ات منو درجریان بزار خیلیام اص ...

میدونی اصلا تو رابطه نیستم

ینفر ازم خوشش میومد بنده خدا اومد خاستگاری کرد من ررد کردم با اینکه خودمم خوشم میومد

ینی فکر نکنم هم فعلا برم تو رابطه

ولی همیشه ذهنم درگیرشه که باید چجوری بیانش کنم

عزیزم اینکه خواهرشو میده دست پسرا حراج خودش ته ته بدبختی نیست؟ من دیگه چجوری میتونم بدبختش کنم کسی ک ...

پس بیخیال اون کلا یه آدم بی وجدانه

عزیزم سعی کن دیگ ب این موضوع فکر نکنی .. رها کن بسپارش ب خدا

ب ادمیم ک میخوای باهاش اشنا شی بگو صادقانه.

ینی اولش لازم نیس توضیح بدی گف رابطه داشتی؟بگو نه ..ولی بعدا ازت توضیح خواست بابت این جریان کاملا رک بگو همه چیو .اون پسره اگ باورت داشته باشه نمیره مطمئن باش ...خدا خدای عدالته

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

نه حتما که حواسم هستفقط نمیدونم باید بگم نگم اصا تو رابطه هم نیستماقرار هم نیست برم ولی ذهنمو درگیر ...

عزبزم مگه رابطه ت چی بوده

حتی اگرم پرسیدن بگو یک بار اونم در حد یه آشنایی کوتاه

پس بیخیال اون کلا یه آدم بی وجدانه عزیزم سعی کن دیگ ب این موضوع فکر نکنی .. رها کن بسپارش ب خداب ادم ...

چشم🥺🥺ممنونم قربونت برم ❤️ ایشالا خیر ببینی همیشه

عزبزم مگه رابطه ت چی بودهحتی اگرم پرسیدن بگو یک بار اونم در حد یه آشنایی کوتاه

چشم 🥺 ممنونم عزیزدلم🥺❤️

تا خودت نپذیری که کار اشتباهی نکردی نمیشه کمکت کرد.

البته دوستی با جنس مخالف توی پونزده سالگی خیلی خطرناکه چون بچه هستین و هزار تا گرگ سر راهه ولی اشتباه دیگهای نکردی.

کسی هم پرسید دروغ نگو. یا بگو این سوالا شخصیه و دیگه اصلا توضیح نده یا با اعتماد به نفس همینو تا هر جا که خودت دوست داشتی تعریف کن و تازه با خنده هم بگو بچه بودیم دربارهی مشقامون حرف میزدیم یا چه چرت وپرتایی که نمیگفتیم.

راستی اگر شهرتون خیلی کوچیک و سنتیه اول شرایطو بسنج بعد وارد رابطه شو. مثلا اگر حاضری خواستگار سنتی قبول کنی این روابطو باید خط بگیری. اگر خانوادهت بفهمن اذیتت میکنن فعلا به فکر استقلال مالی باش، به شغل که رسیدی مورد خوب زیاده

تا خودت نپذیری که کار اشتباهی نکردی نمیشه کمکت کرد. البته دوستی با جنس مخالف توی پونزده سالگی خیلی خ ...

خیییییلی ازت ممنونم عزیزم چشم همه حرفاتو گوش میکنم

خیلی لطف کردی بخدا