gooljoon مدیر عضویت: 1401/05/10 تعداد پست: 1701 عنوان درمان اسیدی شدن معده در بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 24 پست من سرماخوردم ب لبنیات هم حساسیت دارم نمیتونم بخورم سرفه هام شدید میشهمعده ام اسیدی شده هی میزنه بالا خیلی اذیتم کسی تجربه داره چی بخورم آروم میشه سبز ماندن در میان این همه ویرانی ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏 1403/09/15 | 10:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانوم_آقامحمد عضویت: 1398/06/04 تعداد پست: 9535 چندماهته منم دربدرم الان سه ماهمهالبته قبل بارداری بکسالی بود این مشکلو داشتم و دارو مصرف میکردم فعلا قطع کردم من زخم معده دارم خداجون هر لحظه شکرت 🙏❤️
حنا۲۲ عضویت: 1400/06/27 تعداد پست: 10375 باشه عزیزم ممنونم خودش رو بخورم هم جوابه ب نظرت آره به کلا معده را جمع میکنه نمیذاره حالت تهوع بکیری یا استفراغ کنی برای معده درد بارداری هم عالیه جنین را هم خوشگل و صبور میکنه
gooljoon مدیر استارتر عضویت: 1401/05/10 تعداد پست: 1701 چند ماهته سوزش معده که تا اخر بارداری باهاته بعضی وقتا عرق نعنا میخورم ولی خب دیگه عادت کردم بهش دیگ ... ۷هفته هستم قبلش هم معده درد داشتم ولی الان بدتر شده سبز ماندن در میان این همه ویرانی ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏
barfi6 عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 5906 اره منم دراز کشیدم بعدش نکش خودبه خوددرمان میشه نیازیم به چیزی نیست
gooljoon مدیر استارتر عضویت: 1401/05/10 تعداد پست: 1701 چندماهته منم دربدرم الان سه ماهمهالبته قبل بارداری بکسالی بود این مشکلو داشتم و دارو مصرف میکردم فعل ... ۷هفتمهآره منم از قبل مشکل معده داشتم ولی الان بدتره سبز ماندن در میان این همه ویرانی ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏
حنا۲۲ عضویت: 1400/06/27 تعداد پست: 10375 چندماهته منم دربدرم الان سه ماهمهالبته قبل بارداری بکسالی بود این مشکلو داشتم و دارو مصرف میکردم فعل ... شما هم آب به یا دمنوش به بخور برای رفلاکس و معده درد بارداری عالی جواب میده ب ا جنین هم خوبه
gooljoon مدیر استارتر عضویت: 1401/05/10 تعداد پست: 1701 دکترم برام تجویز میکرد خصوصا ماه آخر هفته ای یکی می خوردم منم ب دکترم میگم ببینم چیزی مینویسه برام سبز ماندن در میان این همه ویرانی ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏
خانوم_آقامحمد عضویت: 1398/06/04 تعداد پست: 9535 شما هم آب به یا دمنوش به بخور برای رفلاکس و معده درد بارداری عالی جواب میده ب ا جنین هم خوبه چشم حتما امتحان میکنم دیگه راهی نمونده که نرفته باشم خداجون هر لحظه شکرت 🙏❤️
gooljoon مدیر استارتر عضویت: 1401/05/10 تعداد پست: 1701 آره به کلا معده را جمع میکنه نمیذاره حالت تهوع بکیری یا استفراغ کنی برای معده درد بارداری هم عالیه ج ... پس خدا خیرت بده میخورم ببینم چی میشه سبز ماندن در میان این همه ویرانی ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏
gooljoon مدیر استارتر عضویت: 1401/05/10 تعداد پست: 1701 نکش خودبه خوددرمان میشه نیازیم به چیزی نیست ممنون عزیزم از این ب بعد رعایت میکنم سبز ماندن در میان این همه ویرانی ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏