2777
2789
عنوان

درمان اسیدی شدن معده در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 24 پست
باشه عزیزم ممنونم خودش رو بخورم هم جوابه ب نظرت

آره به کلا معده را جمع میکنه نمیذاره حالت تهوع بکیری یا استفراغ کنی برای معده درد بارداری هم عالیه جنین را هم خوشگل و صبور میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند ماهته سوزش معده که تا اخر بارداری باهاته بعضی وقتا عرق نعنا میخورم ولی خب دیگه عادت کردم بهش دیگ ...

۷هفته هستم 

قبلش هم معده درد داشتم ولی الان بدتر شده

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏
چندماهته منم دربدرم الان سه ماهمهالبته قبل بارداری بکسالی بود این مشکلو داشتم و دارو مصرف میکردم فعل ...

۷هفتمه‌

آره منم از قبل مشکل معده داشتم ولی الان بدتره

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏
چندماهته منم دربدرم الان سه ماهمهالبته قبل بارداری بکسالی بود این مشکلو داشتم و دارو مصرف میکردم فعل ...

شما هم آب به یا دمنوش به بخور برای رفلاکس و معده درد بارداری عالی جواب میده ب ا جنین هم خوبه

دکترم برام تجویز میکرد خصوصا ماه آخر هفته ای یکی می خوردم

منم ب دکترم میگم ببینم چیزی مینویسه برام

آره به کلا معده را جمع میکنه نمیذاره حالت تهوع بکیری یا استفراغ کنی برای معده درد بارداری هم عالیه ج ...

پس خدا خیرت بده میخورم ببینم چی میشه

نکش خودبه خوددرمان میشه نیازیم به چیزی نیست

ممنون عزیزم از این ب بعد رعایت میکنم