2777
2789
عنوان

حسین نوزاد یه ماهه ای که بهتون خیلی خیلی نیاز داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1640 بازدید | 75 پست
صدتای دیگه هم میفرستم ان شالله شفا پیدا کنه💔

انشالله حاجت روا بشی گلم ممنونم

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم بگو قصد ندارم فعلا زوده  بعد با خیال راحت اقدام کن که هی نپرسن چی شد چی شد هرماه زنگ ب ...

میگم بهشون اما هر دفعه میبیننم باز میگن نی نی نداری نی نی نداری؟

بدجور استرس بهم وارد کردن همش میگن از فلانی یاد بگیر عروسیش با عروسی شما بوده بچه اش بغلشه! خدا میدونه چقدر اون لحظه صدبار میمیرم

😀 عاغا من به یه نتیجه ای رسیدم !            این ما نیستیم که داریم زندگی می کنیم این زندگیه که داره مارو... 😣😣
انشالله حاجت روا بشی گلم ممنونم

منم فردا ۱۰۰۰ تا صلوات میفرستم واسش خدا شفاش بده به حق علی اصغر حسین  

خدایا بی نهایت شکرت  مادران و منتظران عزیز که همیشه دعام کردین دستتونو میبوسم بازم التماس دعا دارم
میگم بهشون اما هر دفعه میبیننم باز میگن نی نی نداری نی نی نداری؟ بدجور استرس بهم وارد کردن همش میگن ...

گلم جوابشونو بده بگو هرکسی خودش تصمیم میگیره کی بچه بیاره به شما مربوط نیست یبار جواب بدی دیگه نمیگن  انقدر به مادر زور بگیم و استرس بدیم پس فردا خدایی نکرده از یه مادر استرسی بچه مشکل دار دنیا میاد خدا هدایتشون کنه

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
منم فردا ۱۰۰۰ تا صلوات میفرستم واسش خدا شفاش بده به حق علی اصغر حسین    

سپاس گل من

انشالله منم التماس دعادارم

محتاجم به دعا عزیزم انشالله خدا همه رو حاجت روا کنه

الهی بگردم، یه ماهه😢 منم صدتا عزیزم، ان شاالله شفا میگیره، خدا بزرگه

مرسی خوشگلم 

گلم جوابشونو بده بگو هرکسی خودش تصمیم میگیره کی بچه بیاره به شما مربوط نیست یبار جواب بدی دیگه نمیگن ...

ممنون آبجی خیلی با حرف هات آرومم کردی 

ان شالله هر حاجتی داری خدا بده 

منتظر خبر خوب شدن حسین کوچولو هم هستیم🙏🙏😊😊😊😍😍😍

😀 عاغا من به یه نتیجه ای رسیدم !            این ما نیستیم که داریم زندگی می کنیم این زندگیه که داره مارو... 😣😣