2777
2789
عنوان

حسین نوزاد یه ماهه ای که بهتون خیلی خیلی نیاز داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1641 بازدید | 75 پست

صدتا. انشالله شفا بگیره

یک صبح جمعه پا میشی میبینی یه مرد پر ادعا با بی تدبیری، مملکت را به دامن تفرقه و آشوب انداختهیه صبح جمعه دیگه هم پا میشی میبینی یه مرد بی ادعا با شهادتش موجب همدلی و وحدت یه ملت شده.  چقدر فرق است بین کسی که بندگی خدا را میکند و کسی که نوکری کدخدا را

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستانی که براش دعا کردین از همتون ممنونم دل یه مادرو شاد کردین انشالله خدا دلتونو شاد کنه 😍😍😍😘❤️

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

من ١٠٠ تا فرستادم 

انشالله خدا شفاشو بده و دل پدر و مادرش رو شاد كنه 🙏🙏🙏

خـــــدا معجزه كــرد انسان را آفــريد ...                                         ما معجــزه كنيم انسان بمانيم!!!
ممنون آبجی خیلی با حرف هات آرومم کردی  ان شالله هر حاجتی داری خدا بده  منتظر خبر خوب شدن ...

فدات بشم مهربونم انشالله که هردومون با خبرای خوب بیایم 😍😍😍😍😍

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
فعلا12تا به نیت 12 امام فرستادم انشالله که شفا پیدا کنه

ممنونم عزیزدلم 

ببخشید استارتر عزیز 

به نظر من اگر بیماری این بچه اینقدر وخیمه بهتر با یه حکیم طب سنتی هم مشورت بشه شاید راهی باشه که خدای نخواسته پشیمانی پیش نیاد

خیلی از بیماری ها را میشه با طب سنتی درمان کرد

ببخشید استارتر عزیز  به نظر من اگر بیماری این بچه اینقدر وخیمه بهتر با یه حکیم طب سنتی هم مشور ...

والا گلم نمیدونم رودش مشکل داره عمل کردن خیلی خیلی حالش بده فک کنم تو صفحه دوم نوشتم چشه طفل معصوم خیلی درد داره