2777
2789
عنوان

حسین نوزاد یه ماهه ای که بهتون خیلی خیلی نیاز داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1640 بازدید | 75 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دورت بگردم دعا کن براش عزیزم انشالله خدا به این نی نی مظلومم نظر کنه 

انشالله امام حسین شفا میده نگران نباش بسپارش به خود خدا 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
گلم طفلک نمیتونسته مدفوع کنه عمل کردن هنوزم نمیتونه مدفوع کنه گفتن تمام بدنشو عفونت میگیره اگه نتونه ...

گلم تو این موقعیت اگه خدا شفاش نده ما باید تسلیم فرمان خدا بشیم خدایی نکرده اگه ب طور کامل خوب نشه و تو ی بزرگسالی مشکل پیدا کنه از دست دادن ی نوزاد ی ماهه راهتر از جوون بیست ساله اس ولییی از خدا میخوااام خوب خوب بشه

گلم تو این موقعیت اگه خدا شفاش نده ما باید تسلیم فرمان خدا بشیم خدایی نکرده اگه ب طور کامل خوب نشه و ...

انشالله هرچی صلاح خداست براش همون بشه گلم مادرش خیلی زجه میزنه

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
پسرکوچولوی منم 3 هفته دیگه دنیا میاد و اسمشم حسینه....اشکم دراومد.خدا انشالله شفا بده منم خوندم

ممنونم عزیزم

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

ارامش جان هی تگت میکنم ریپلای نمیشه 
چشم عزیز دلم انشالله هرچه زودتر دامنت سبز بشه گل من 😘😘😘😘

پسرکوچولوی منم 3 هفته دیگه دنیا میاد و اسمشم حسینه....اشکم دراومد.خدا انشالله شفا بده منم خوندم

انشالله سالم و سلامت بیاد تو بغلت گلم

ارامش جان هی تگت میکنم ریپلای نمیشه  چشم عزیز دلم انشالله هرچه زودتر دامنت سبز بشه گل من 😘😘😘 ...

ممنون آبجی شما هم ان شالله با خبرای خوب بیای منتظرم عزیزم

خیلی دلم شکسته 💔

همش فامیلای شوهرم میگن بچه بیارین بچه بیارین  یک ساله رفتم خونه خودم دیگه خسته شدم واقعا

😀 عاغا من به یه نتیجه ای رسیدم !            این ما نیستیم که داریم زندگی می کنیم این زندگیه که داره مارو... 😣😣
ممنون آبجی شما هم ان شالله با خبرای خوب بیای منتظرم عزیزم خیلی دلم شکسته 💔 همش فامیلای شوهرم میگن ...

گلم بگو قصد ندارم فعلا زوده  بعد با خیال راحت اقدام کن که هی نپرسن چی شد چی شد هرماه زنگ بزنن بترسوننت و استرس بدن انشالله خدای یه نی نی گل و سالم بهت میده عزیزم