سلام دوستان یه نوزاد یه ماهه بنام حسین پسر دوستمونه مشکل روده ای داره عملش کردن دکترا گفتن اگه تا یه هفته بعد عمل زنده بمونه خطر رفع میشه پدرش دیشب رفته کربلا شفاشو از حضرت ابوالفضل بگیره مادرشم مرتب نوزاد تو بغلشه و ناله میکنه ازتون خواهش میکنم برای شفای این فرشته کوچولو دعا کنید . ختم پانزده هزار تا صلوات برداشتیم براش هرچند تا که تونستین بخونین بی زحمت برام بنویسین انشالله که حاجت روا بشین یه عکسم گذاشتم ذکر یا کاشف الکرب اونم نامحدود هرچندتا تونستین براش بگین اجرتون با امام حسین انشالله
گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍♥️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دورت بگردم دعا کن براش عزیزم انشالله خدا به این نی نی مظلومم نظر کنه
انشالله امام حسین شفا میده نگران نباش بسپارش به خود خدا
ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
گلم طفلک نمیتونسته مدفوع کنه عمل کردن هنوزم نمیتونه مدفوع کنه گفتن تمام بدنشو عفونت میگیره اگه نتونه ...
گلم تو این موقعیت اگه خدا شفاش نده ما باید تسلیم فرمان خدا بشیم خدایی نکرده اگه ب طور کامل خوب نشه و تو ی بزرگسالی مشکل پیدا کنه از دست دادن ی نوزاد ی ماهه راهتر از جوون بیست ساله اس ولییی از خدا میخوااام خوب خوب بشه
ممنون آبجی شما هم ان شالله با خبرای خوب بیای منتظرم عزیزم خیلی دلم شکسته 💔 همش فامیلای شوهرم میگن ...
گلم بگو قصد ندارم فعلا زوده بعد با خیال راحت اقدام کن که هی نپرسن چی شد چی شد هرماه زنگ بزنن بترسوننت و استرس بدن انشالله خدای یه نی نی گل و سالم بهت میده عزیزم
گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍♥️