2777
2789
عنوان

همین الان یهویی

993 بازدید | 149 پست

همین الان یهویی بگین درچه حالین وچکارمیکنین توصیف کنین یکم دورهم خوش باشین پوکیدم ازبیحوصلگی

میگم یوقت زشت نباشه نزدیک۱۲۰۰ساله که مردی منتظر۳۱۳نفره....

شبکه3نی نی سایت تلگ رام وبخوربخور😛

4تاصلوات برای باردارشدنم میفرستی؟؟ممنونم الهم صل علی محمدوال محمد الهم صل علی محمد وال محمد الهم صل علی محمد وال محمد الهم صل علی محمد وال محمد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو سوييت نامزدمم...دراز كشيدم هيچ كارى ندارم بكنم تلويزيونم خرابه حوصله ام داره ميپوكه هنوز سر كاره اه داره گريه ام ميگيره از دست اين زندگى😭

من و خدا هر صبح يك چيز را فراموش ميكنيم🍀او خطاى من را و من لطف او را...
تو سوييت نامزدمم...دراز كشيدم هيچ كارى ندارم بكنم تلويزيونم خرابه حوصله ام داره ميپوكه هنوز سر كاره ...

حداقل برو خدا رو شكر كن نامزد داري😂😂😂

سايه ات كم نشود از سر ما حضرت يار     
من پسر ندارم دخترم ندارم شوهرم ندارم    

منم 😭😭😭 

آهنگ گوش میدم

😀 عاغا من به یه نتیجه ای رسیدم !            این ما نیستیم که داریم زندگی می کنیم این زندگیه که داره مارو... 😣😣