2777
2789

من دوماهی داروخونه کار کردم 

هیچی صد در صد نیست ولی این چندتا مجموعه ای که دیدم اکثرا بسیار آدمای عقده ای بودن... همه مغرور از خود راضی حتی از خود دکتر بیشتر سیس میگرفتن

و دکتر داروخونه هم ادمی بود که چند بار بهم گفت حقوق قانون کاره ولی با روزی ۱۴ ساعت کار اخر برج بهم ۵ تومن داد و گفت حقوقت ۶۰ درصد قانون کاره

و حالا که من گفتم دیگه نمیام ناراحت شده و میگه کارت زشت بوده و تعهد کاری برات مهم نیست :))))

تنها نکته مثبتش این بود که چیزی یاد گرفتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا اینا ۳ تا مجموعه بودن باهمهمشونم وضعشون همین بودبقیه جاها هم احتمالا همینه

نه بابا همه یه جور نیستن 

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

روزی ۱۴ ساعت کار با ماهی ۵ تومن چطور صبر کنم؟من ماه اول استخدامم ۲۰۰ میلیون فروش زدم

خب چرا به دکتر نگفتی شما قرار بود قانون کار بهم بدین چرا 5 تومن شد اگر همون قانون کار میدین من ادامه کار باهاتون بدم 

اگر قرارداد باشما بسته و موعدش هنوز تموم نشده ،میشه به اداره کاربرای حقوقت شکایت کنی،حتی راجب ترک کارت هم میشه ازشون بپرسی راهنمایی بخوای،کارفرمات خیلی بی انصاف بوده برای ۱۶ساعت پنج میلیون میداده

گفتن اول کار ورزیت تموم شه بعدبعدش استخدام شدم و ماه دوم دیدم با اضافه کاری ۵ تومن ریختن

کار زیاد میکشن.تازه اگه گیره منصفش بیوفتی

من دو روز رفتم.بعد گفتم‌نمیتونم عصرا بیام.شبا ساعت ۱۰ نمیتونستم تنهایی برم خونه.

روز سوم گفتن نیا..با اینکه خیلی باهوش و خوب بودم و ازم راضی بودن

خب چرا به دکتر نگفتی شما قرار بود قانون کار بهم بدین چرا 5 تومن شد اگر همون قانون کار میدین من ادامه ...

زد زیرش گفت ما نگفتیم

و اینکه گفت تا ماه پیش قانون کار میدادیم از ماه پیش استخدامی های جدید ۶۰ درصد میگیرین

همون ادمای عقدع ای که گفتم جلسه تشکیل دادن و این حقوق رو بین خودشون تصویب کردن برای گروه سی