2777
2789
ناراحت نشی برای خودت دارم میگم اینجوری منتظر هر چیز باش خدای نکرده حتی خیانت ...اینقدر ادم بی بند و ...

چی بگم خدا بهم صبر بده چشم ندارم اون سرتر از خودم ببینم میدونی ی اخلاقی داره خیلی به ظاهر آدم توجه میکنه. من دوتا زایمان داشتم بدنم کمی شل شده بعضی وقتا میگه لاغر میکنم میگه چقدر لاغری چاق میشم میگه چقدر چاقی بخدا خیلی از اندامم ایراد میگیره. میترسم خودش خوشتیپ بشه منو اصلا پسند نکنه چون جنبه اش اصلا نداره💔💔💔

شما باشگاه میرین میشه در موردش کمی تو ضیح بدین؟ من میدونم شوهرم قایمکی از من پودر اینجور چیزا میگیره ...

هزینه بدن سازی خیلی بالاست وی،کراتین،مرغ گوشت تخم مرغ اگه بخواد حرفه ای کار کنه حد اقل ماهی ۱۰ ۱۵ خرجشه اگه فقط بره باشگاه مکمل مصرف نکنه ممکنه شکم بیاره چون باشگاه آدم گرسنه می‌کنه اگه فقط غذای معمولی بخوره موفق نمیشه

کاربر مرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی بگردم درکت میکنم شوهر من رفت ۸ تاندون ایمپلنت کرد میخوادمو هم بکاره منم از۱۸ سالگی رماتیسم دارم ...

ببخشید شما جوون تر هستین یا شوهرتون؟ تفاوت سنی من شوهرمم تقریبن مثل شماست من خیلی میترسم از شوهرم سنم بیشتر دیگه بشه در آینده

ببخشید شما جوون تر هستین یا شوهرتون؟ تفاوت سنی من شوهرمم تقریبن مثل شماست من خیلی میترسم از شوهرم سن ...

من سه سال کوچیکترم بهم‌نخندی ها ولی میگم خوش به حال اونایی که هفت سال هشت سال باشوهرشون اختلاف سنی دارن

چیکار کنم بنظرتون

اول این که اگه خونه ندارین ببر زیر وام وقسط  دوم اینکه روی اعتماد به نفست کارکن سوم اینکه هرچقدر اون خرج باشگاه میکنه شماهم بگیر خرج خودت کن خرج پیشرفتت پوستت دندونت موهات و....