2777
2789
عنوان

همین الان یهویی

| مشاهده متن کامل بحث + 996 بازدید | 149 پست
اون حالتاش کاملا طبیعیه ما خودمون با یه سرما خوردگیه عادی کلافه میشیم عزیزم تو باید جمعش کنی

همون اذیتم میکنه نمیخواد جمعش کنم ما دوتا شهرمتفاوتیم از پشت تلفنم جوابمو نمیده باز پیشم بود یکاریش میکردم کاری جز دعا ازم برنمیاد

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
بچه ها واقعا ممنون دوس داشتین نذرهاتونم بگین خیلی خوشحالم کردین دعا و نذر دیگران در حق ادم اجابت میش ...

من نماز و نادعلی توو یه امام زاده نذر کردم و سفره ابوالفضل میندازیم هر سال نذر کردم نامزدت خوب شد سال دیگه برا سفره آقا یک کیلو کیک بگیرم

میگویند خانه ای که در آن سگ باشد،فرشته ها به آن خانه نمی آیند،نیازی به آمدن فرشته های خیالی نیست،من با تو زندگی کردم و آموختم خداوند فرشته هایش را به شکلهای مختلف می آفریند،تو فرشته من هستی،فرشته های خیالی بماند برای آنها که کورند وفکر،میکنند خداوند بی گناهترین موجوداتش را نجس می آفریند،نجس فکر و اندیشه آنهاست عشق و بهشت و فرشته های خدا دردنیا چیزهای پیچیده ای نیست،همین است که تو از دیدن من خوشحال میشوی ومن میدانم که دنیا رابرای تو زیبا کرده ام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون اذیتم میکنه نمیخواد جمعش کنم ما دوتا شهرمتفاوتیم از پشت تلفنم جوابمو نمیده باز پیشم بود یکاریش ...

عقد هستین یا نشون ؟

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
من نماز و نادعلی توو یه امام زاده نذر کردم و سفره ابوالفضل میندازیم هر سال نذر کردم نامزدت خوب شد سا ...

ممنون گلم واقعا دلمو شادکردین خدا دلتونو شادکنه

خوش بحالت😍😍😍بايد پولامو جم كن منم ي دختر بخرم پس😝😎

آره یه دختر بگیر من میام خواستگاریش!

ولی سگ حمایتی و واگذاری میتونی بگیری رایگان،خیلیا هستن نمیتونن نگه دارن دلشون نمیاد بفروشن واگذار میکنن.

البته اگه میتونی تا آخر عمرش نگهش داری بگیر خواهری،چون وابسته میشن افسردگی میگیرن ولشون کنی. 

میگویند خانه ای که در آن سگ باشد،فرشته ها به آن خانه نمی آیند،نیازی به آمدن فرشته های خیالی نیست،من با تو زندگی کردم و آموختم خداوند فرشته هایش را به شکلهای مختلف می آفریند،تو فرشته من هستی،فرشته های خیالی بماند برای آنها که کورند وفکر،میکنند خداوند بی گناهترین موجوداتش را نجس می آفریند،نجس فکر و اندیشه آنهاست عشق و بهشت و فرشته های خدا دردنیا چیزهای پیچیده ای نیست،همین است که تو از دیدن من خوشحال میشوی ومن میدانم که دنیا رابرای تو زیبا کرده ام
آره یه دختر بگیر من میام خواستگاریش! ولی سگ حمایتی و واگذاری میتونی بگیری رایگان،خیلیا هستن نمیتونن ...

اگه بخوام حتما ميتونم البته اگه گازم نگيرن. از كجا بايد پيدا كنم ايني ك گفتيدو؟

سايه ات كم نشود از سر ما حضرت يار     
اها دوستین ینی ؟

اره قرار خواستگاری و عقد که شد اینجوری شد عشقمه تموم زندگیمه۳ساله باهمیم داشتیم به هم میرسیدیم داغون شدیم خیلی دعامون کنین

اگه بخوام حتما ميتونم البته اگه گازم نگيرن. از كجا بايد پيدا كنم ايني ك گفتيدو؟

توو اینستا چندتا پیج هست،سرچ کن واگذاری حیوانات میاد بالا.توو گوگلم سرچ کنی هست.

کدوم شهری؟

اره قرار خواستگاری و عقد که شد اینجوری شد عشقمه تموم زندگیمه۳ساله باهمیم داشتیم به هم میرسیدیم داغون ...

درست میشه قول میدم 😍

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
توو اینستا چندتا پیج هست،سرچ کن واگذاری حیوانات میاد بالا.توو گوگلم سرچ کنی هست. کدوم شهری؟

من ساوه ام. مرسي از راهنماييت قشنگم

سايه ات كم نشود از سر ما حضرت يار     

همین الان توراه تهرانه میترسم زنگ بزنم باز قاطی کنه حالش اصلا خوش نیست خیلی خیلی مهربونه ولی به هم میریزه یهو

من ساوه ام. مرسي از راهنماييت قشنگم

فداتشم مهربونم،انشاالله یه دختر خوشگل پیدا کنی.