2777
2789
عنوان

فرق بین خانم مطلقه با خانم بیوه

998 بازدید | 63 پست

با خانمی صحبت میکردم که شوهرش فوت شده بود و خودش می‌گفت منو با یک خانم مطلقه مقایسه من فقط شوهرم فوت شده.

من متوجه منظورش نشدم چون خب هر دو سبک زندگیشون یکیه . به نظر شما تو جامعه از دید مردم فرقی هست بین این دو؟

مواظب حرفاتون باشین بعضی وقتا یه حرف تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره ... :)

کسی که طلاق گرفته میگن حتما یه عیب ایرادی داشته شاید شوهرش طلاقش داده ولی کسی که فوت شده میگن فوت شده دیگه 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطلقه یعنی طللق گرقته بیوه یعنی شوهرش فوت شده که خیلیا فزقشون نمیدونن به دوتاش میگن بیوه

اره می‌دونم عزیزم معنیشو ولی خب هر دو از یه تایم به بعد مثل همه زندگیشون . حالا یکی جدا میشه یکی شوهرش فوت میشه یکی ...

کسی که طلاق گرفته میگن حتما یه عیب ایرادی داشته شاید شوهرش طلاقش داده ولی کسی که فوت شده میگن فوت شد ...

اوم شاید از این نظر گفته ...😐

اولی یه مشکلی بینشون بوده که باعث جدایی شده اما دومی دارن زیر ی سقف خوش و خرم زندگی میکنن ( هر چند م ...

اره منظورم مرحله بعدی که هر دو به تنها و مجرد میشن

اره می‌دونم عزیزم معنیشو ولی خب هر دو از یه تایم به بعد مثل همه زندگیشون . حالا یکی جدا میشه یکی شوه ...

فرق داره خیلی کسی که فوت شده اموالش حقوقش به زنش می رسه طلاق گرفته مهریه گرفته باشه گرفنه نگرفته باشه هیچ چیزی نداره باهاش زندگی کنه بعدشم بالا هم گفتم خیلی شک میکنن میگن شاید خانمه مشکل داشته شوهرش طلاقش داده ولی کسی که شوهرش فوت شده همچین حرف حدیثی پشتش نیست

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 

مطلقه یعنی طلاق گرفته 

بیوه یعنی شوهر مرده 

مجرد یعنی ازدواج نکرده 

متاهل یعنی شوهر داره 

اینو بکوب تو صورت اون زن

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

اسی فرار کن😂

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

کسی که طلاق گرفته میگن حتما یه عیب ایرادی داشته شاید شوهرش طلاقش داده ولی کسی که فوت شده میگن فوت شد ...

عیب وایراد؟😑

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!