2777
2789
عنوان

چطوری از همسرم بپرسم اینو

482 بازدید | 30 پست

با یه خطش روبیکا داره ؛ چندروز پیش دیدم با اون یکی خطش هم روبیکا نصب کرده 

هردو رو هم چک می‌کنه 

بنظرتون برای چه کاری ممکنه باشه؟

چطوری ازش بپرسم که با سیاست باشه یه وقت حس بد بهش ندم یا فکر کنه شک دارم اینا ؟ می‌خوام رفاقتی برام حرف بزنه نه اینکه حس کنه بازجویی میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو بگو رفاقتی میپرسم مدیونی اگه فکر کنی بازجوییه..دوتا خط روبیکاتو میخوای چیکار؟

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

عزیزم خودتون اپ ها رو نصب نمیکنید؟این شک هاتون دیگه زیاده رویه

نصب میکنیم ولی ایشون کلا تو فضای مجازی کار خاصی نداره با همون یه خط حتی 

حالا چرا باید دوتا اکانت داشته باشه هردورو هم چک بکنه؟ سواله برام خب 

نصب میکنیم ولی ایشون کلا تو فضای مجازی کار خاصی نداره با همون یه خط حتی حالا چرا باید دوتا اکانت داش ...

من دو تا خط دارم دوست داشتم رو جفتش تلگرام نصب کنم (نکردم اما حوصله م نشد) ولی دلیلش این بود دوست نداشتم یکی از شماره هامو کسی داشته باشه اما تلگرامشو لازم داشتم 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚