2777
2789
عنوان

ورزش در خانه

162 بازدید | 27 پست

یه مدته کلا ورزشو به خاطر مشغله کاریم و کارای خونه گذاشتم کنار و وقت باشگاه رفتنو ندارم. میخام تو خونه شروع کنم. شما با چه برنامه ای یا سایتی یا استادی یا هرچی تو خونه مرتب و با اراده و با تعهد  انجام میدین. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

من حلقه و طناب و بهترین مربی ورزش و تغذیه خودمم 🥰🥰

گوگل سرچ کنی مانکن میاره چربی سوزی و اینا ورزش اشو دان کن بریز تو فلش تو تی وی ببین 

من با پسر 5 ساله و 15 ماهه 3 تایی ورزش می کنیم

آرمی بی تی اس .دانشجو ادبیات

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو یوتیوب بزن پیاده روی در خانه shailyfitnes 

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

من حلقه و طناب و بهترین مربی ورزش و تغذیه خودمم 🥰🥰گوگل سرچ کنی مانکن میاره چربی سوزی و اینا ورزش ا ...

واقعا ماشا الله بهت. با این همه اراده. من تو باشگاه محیطش طوریه میتونم. ولی تو خونه خیلی بی ارادم یک دو روز انجام میدم و ترک میکنم. 

واقعا ماشا الله بهت. با این همه اراده. من تو باشگاه محیطش طوریه میتونم. ولی تو خونه خیلی بی ارادم یک ...

من ب ورزش علاقه دارم هیچی نمی تونه جلوی علاقه رو بگیره

بعضی وقتا بچه ها اذیت می کنن روانی میشم رسما

آرمی بی تی اس .دانشجو ادبیات
هرچی سرچ کنی میاره، شکم، ران و...قابلی نداشت😘

واقعا دستت درد نکنه. نمی دونستم. حتما الان این کار و انجام میدم. 

من حلقه و طناب و بهترین مربی ورزش و تغذیه خودمم 🥰🥰گوگل سرچ کنی مانکن میاره چربی سوزی و اینا ورزش ا ...

ببخشید وزنه هم میزنن خودتون یا نه؟

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

واقعا دستت درد نکنه. نمی دونستم. حتما الان این کار و انجام میدم.

ببین

برای فرم پایین تنه؛ 

اسکات

لانگز

ددلیفت

اسکات بلغاری

حرکت کیک بک به عقب( یا لگد الاغ هم میگن بهش) 

کگل

خیاطه دمبل هم اگه دمبل داری سه تا ۱۵ تا برو

هرکدوم و سه تا ده تا تمرکزی بزن

سرچ کنی هم نحوه درستش هست. 

فقط قشنگ گرم کن، و بعد ورزش هم حرکات کششی بزن تا سرد بشی. 

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 
من ب ورزش علاقه دارم هیچی نمی تونه جلوی علاقه رو بگیرهبعضی وقتا بچه ها اذیت می کنن روانی میشم رسما

والا منم همینطورم نرم افسرده میشم. الان یه مدت کلا هم کارم زیاد شده هم خودم تنبلی میکنم. ولی دوستان خیلی پیشنهادهای عالی دادن حتما انجام میدم.