2777
2789
عنوان

ب مامانم با خوشحالی زنگ زدم حاملم گف بمن چ😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2095 بازدید | 73 پست
بچه ش هم دختر بود😑😐🥴

بله. داداشم تک پسره. زنش و اینقدر حلوا حلوا کردن. حالا عروسه شیر شده داره انتقام منو میگیره. مامانم به خاطر داداشم جونش و میده. هر چی هم بهش گفتن بازم بچه بیارین گفت نه. 

اخه فک و فامیل همه مپرسن عروست باردار نیست.؟مطمعنم مامانم ازاین مترسه ک بگن اره دخترش دوتا آورده عرو ...

جه ربطی داره عروس به دختر

عروس غزیبس شایذ یه مشکل داشته باشه خب

اصلا بنظرم از زوج ها نباید بپرسی کی باردار میشی

الان خوده ما سه ساله عروسی کردیم امسال اقدام کردیم البته به مشکل خوردیم هنوز باردار نشدم داریم طول درمان رو طی میکنیم 

بخدا بعضیا میپرسن از ادم جرا بچه نمیارید دوس دارم خفشون کنم بابا جه میدونید شاید یکی مشکل نازایی داره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ش هم دختر بود😑😐🥴

ارهدبابا حالا من پسر اوردم مگه خانواده ی شوهرم چی کار کردن. من خودم عاشق دختر بودم ولی قسمت نبود ولی خانوادهدشوهرم هم براشون مهم نبود و نیست چی باشه بچه.

بله. داداشم تک پسره. زنش و اینقدر حلوا حلوا کردن. حالا عروسه شیر شده داره انتقام منو میگیره. مامانم ...

وای چه شانسی. شوهر منم تک پسره. ولی مادرشوهرم فقط شوهرم رو آدم می‌دونه و دختر و دوماد و نوه دختری. اما موقع کارهاش یاد ما میفته

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

خب چ ربطی به این داره ک بنویسی بچشم دختر بوده،خودتم خوبه دختریا

خوب معمولا خانواده شوهر دوست دارن پسر باشه بچه. خانواده ی منم دوست داشتن پسر باشه ولی بازم چون مادرم داداشم و دوست داره به روی خودش نیاورد و براش گوسفند کشت و سیسمونی داد. من خودم عاشق دخترم از این گفتم که معمولا خانواده های پسر برای بچه ی پسر اینقدر ذوق میکنن. شما نفهمیدی من که باردار شدم مامانم مثل مادر استارتر رفتار کرد ولی برای برادرم این کارها رو کرد چون عاشق پسرش بود.

آبجی مبارک باشه  😍😍قدمش خیره ان شاالله 

عیب نداره ناراحت نشو خودت که خوشحالی کافیه

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

مامان من سر سومی از خوشحالی نمی‌دونست چیکار کنه

ولی عزیزم من برات خوشحال شدم خودت دلت خوش باشه دنیا رو ول کن

چه شد در من نمی‌دانم فقط دیدم پریشانم فقط یک لحظه فهمیدم که خیلی دوستت دارممتاهل و متعهد💍به دوتا از آرزوهای قشنگم رسیدم:ازدواج با عشقم و دومی داشتن سه تا پرنسس❤️‍🔥

وای اسی بجنوردی حرف میزنی😭😍 شبیه کتاب آبنبات تایپ میکنی

عزیزم مبارکت باشه انشاءالله با خودش نور و برکت بیاره به زندگیتون حالا اگه همه خوشحال میشدن و شما ته دلت ناراضی بودی، بنظرت بدتر نبود؟

عوضش با همسر و دخترت خوشحال باشین  خانواده جدید شما و کسی که قراره عضو جدید بیاد داخلش اونها هستن

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد ردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و