2777
2789
عنوان

دودل شدم ...

1141 بازدید | 47 پست

امروز به خواهر همسرم که یه شهر دیگه است تعارف کردم برای زایمانش بیاد پیشم اونم قبول کرد ولی حالا دودل شدم .از یه طرف همسرم میگه اگر خواهرش بیاد اونم باید یه مدت سرکار نره و پیشم بمونه البته من از خدامه بمونه ولی خودش نگران برخورد مادرش و اذیت شما برای مهمون داری و مغازه و درامدشه و...( هنوز عقدیم همسرم شهر دیگه مغازه داره )از یه طرفم زنداداشم میگه خوب کردم که گفتم بیاد چون یه قدم مثبته برای بهبود رابطه ام با مادرشوهرم .نمیدونم چکار کنم که نتیجه خوبی بگیرم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو شوهرت یه جور منصرفش کنه .هم تو شیرین شدی هم نیاد 

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

اگه نمیگفتی بهتر بود ,حالا باید انقدر مواظب رفتارت باشی که کاری نکنی یا حرفی نزنی که دلخوری ایجاد بشه ,چون بهرحال مراقبت از زن زائو خیلی سخته.اینجوری از اونور بوم میفتی

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...

الان میاد کلی دستورمیده-__-

توام نباید چیزی بگی دلخوربشه/: وگرنه شوهرت ومامانش بدشون میاد/: واینجوری خودت بده میشی/:

عجب/: حوصله داریا-_-

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!!