2777
2789
عنوان

دودل شدم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1141 بازدید | 47 پست
من بودم نمیگفتم بیاد😓

دیگه گفتم البته قبول دارم به عواقبش فکر نکردم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آها خیلی ممنون .به معلوماتم اضافه شد

خخخخ اسم منو شوهرم توی گوشیشه به خودم هم تا مدتها نمیگفت یعنی چی منم فکر میکردم یعنی میمون 🙈

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
بنظرم با این کارا کسی شیرین نمیشه جز اینکه زحمت داره

اولش فکر شیرین شدن نبودم حالا که ترسیدم زنداداشم میگه به نکات مثبت قضیه نگاه کنم

وات؟؟°__°

ترکیب قربونت و میبوسمت 💖

اولش فکر شیرین شدن نبودم حالا که ترسیدم زنداداشم میگه به نکات مثبت قضیه نگاه کنم

عزیزم 😄 منظورم این بود چون خودت پیشنهاد دادی هر چی بشه میگن خودش گفت ما که نخواستیم!

اگه زن خوبیه این کارو بکن، اگه اهل دستور دادن و نق زدنه خودتو خسته نکن. آدمای امروزی به جبران اعتقادی ندارن. 

مــن اگـر کامروا گشتم و خوشدل چه عجب 💖مــســـتـحق بودم و اینها به زکاتــــم دادنـد
به نظرمنم حرف زن داداشتون درسته حتی اگه این مدت سختم بگذره کاربزرگی واسشون انجام دادین هم برای خودتو ...

جبران نمیخوام کمی احترام و روابط بهتر بشه از خدامه

عزیزم 😄 منظورم این بود چون خودت پیشنهاد دادی هر چی بشه میگن خودش گفت ما که نخواستیم ازش! اگه زن خو ...

نه طفلی خواهرشوهرام ماهن کم سنم هست خیلی ترسیده بود تابسونم خواهرشوهر و برادر شوهر کوچکم یه مدت پیشم بودن خیلی خوب بودن کوچکترین موردی نبود فقط مادرشوهرم خب اونم من انتخابش نبودم و خب حق داره مادره برای پسرش ارزوها داشته 

من یه هفته بود که ازدواج کرده بودم برادرشوهرم پاش شکست زمستون بود سرویس بهداشتی مادرشوهرم تو حیاط بود خب خونه ی ما آپارتمانی.چون سرد بود تا میرفت دستشویی ومیومد خیلی اذیت میشد. اومدم واقعا خوبی کنم درحقش هیچ منظور دیگه ای نداشتم که مثلا خودمو عزیزکنم.نزدیک 3ماه خونمون موند مادرشوهرم بلاهایی به سرم آورد تو اون سه ماه که جزو بدترین خاطرات زندگیم بود.توقع هاشون یه طرف معذب بودن خودم تو خونه یه طرف.پشت دستمو داغ کردم دیگه همچین لطفی در حق هیچکس نکنم

یه"آنه"ی درون دارم.که نمیدونه با تکرار غریبانه ی روزهاش چه غلطی بکنه  
چون اول راهی و هنوز عقدی از من بهت نصیحت: از هرگونه دردرسر دوری کن😎

کل ازدواجمون دردسر بود دیگه آب از سرم گذشته

من یه هفته بود که ازدواج کرده بودم برادرشوهرم پاش شکست زمستون بود سرویس بهداشتی مادرشوهرم تو حیاط بو ...

درکت میکنم منم قبلا از اینکارا خیلی کردم همیشه هم اومدم ثواب کنم کباب کنم الانم میترسم روابط بدتر بشه خیلی نگرانم مامان خودمم یک طرفه اگه مادرشوهرم چیزی بگه حتما جواب میده ...

بگو شوهرت یه جور منصرفش کنه .هم تو شیرین شدی هم نیاد 

شوهرم خودشم نگرانش بود میگه شهر ما باشه خیالش راحتتره ولی اونم نگران برخورداست و اینکه بتونه روابط رو مدیریت کنه