2777
2789
عنوان

دودل شدم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1141 بازدید | 47 پست
عقدین؟ یعنی برای زایمانش بیاد خونه پدر شما😯

اره خونه دو طبقه است میتونن طبقه دوم بمونن البته بخاطر امکانات و بیمارستان خوب و ... میاد

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عجب خواهرشوهر چتربازی داری😂ولی از زائو نگداری کردن سخته همه جا بهم میریزه

نه طفلی خیلی دختر خوبیه درددل میکرد دلم سوخت گفتم بیاد

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
الان میاد کلی دستورمیده-__- توام نباید چیزی بگی دلخوربشه/: وگرنه شوهرت ومامانش بدشون میاد/: واینجور ...

اره دستور و طعنه و متلک که طبیعیه منم دلخور شم بین شوهرم و مادرش دعوا میشه باز میگن من پرش کردم ...

اره دستور و طعنه و متلک که طبیعیه منم دلخور شم بین شوهرم و مادرش دعوا میشه باز میگن من پرش کردم ...

عجب/:

پس نباید اینکارومیکردی

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 
زبونت خارش داشت؟    

دلم سوخت اول زندگیشه و از زایمان ترسیده بود الان ترسیدم

اگ خونه پدرتی خاهرشوهرت خوب نیس بیاد/: پیش تو/: 

اره خب شرایطمون یکم فرق داره پست های قبلی نوشتم زنداداشم میگه شاید اینجوری تو دل مادرشوهر و پدرشوهرم جا باز کنم یا حداقل منو کنار پسرش ببینه و قبولم کنه . البته من به این دلایل پیشنهاد ندادم ولی حالا زنداداشم میگه باید از این اتفاق نتیجه مثبت بگیرم نمیدونم

عجب/: پس نباید اینکارومیکردی

خیلی خودم ترسیدم البته سعی میکنم اگه چیزی شد به روی خودم نیارم بحث نشه

اره خب شرایطمون یکم فرق داره پست های قبلی نوشتم زنداداشم میگه شاید اینجوری تو دل مادرشوهر و پدرشوهرم ...

انشالله که بهترین برات رقم بخوره وشرایطتت. اوکی بشه

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 
خیلی خودم ترسیدم البته سعی میکنم اگه چیزی شد به روی خودم نیارم بحث نشه

بلی کار خوبیس( 

استارتر اول بگو اسم کاربریت چه جوری تلفظ میشه؟؟معنیش چیه؟

می مونمت . مخفف میمونم پیشت

انشالله که بهترین برات رقم بخوره وشرایطتت. اوکی بشه

ممنون از دعای خیر 💖