2777
2789
عنوان

به خاطر کار همسرم به جدایی فک میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 19320 بازدید | 344 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم چندشش که نمیشه خیالت تخت . اما میتونست احترام بذاره و این عمل رو نکنه میتونست تو فیلد مردا ...

درهرصورت عزیزدلم شغلش خدانکرده زناکار نیست 

طلاق خیلی بده 

بعد شما بچه داری اگه بچه هات بخای باخودت باشه خب یک مرد غریبه بیاد بالاسرشون چ تضمینی همه چیز درست پیش بره یا ن 

اگه بچه هاتو نبری خبدلت میمونه پیش بچت 

تازهه اگر مرد خوبی گیرت بیاد 

ببین واضح تر از این نمیتونم تجربه مو بگم طلاق سخته .ازدواج دوم سخته .دعا میکنم کنار بیای با شرایطت میدونم سخته 

ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم‌.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم
من ک برام مهم نبود واقعا کارشه دیگه بیچاده کلی درس خونده بدبختی کشیده تا ب اینجا برسه حالا من بخاطر ...

افدین به روایت یعنی تو شوهرت هر روز زنا رو از زیر سیته تا نوک پا با پوزیشن زایمان طبیعی ببینه. برات طبیعیه دیگه؟ 

درهرصورت عزیزدلم شغلش خدانکرده زناکار نیست طلاق خیلی بده بعد شما بچه داری اگه بچه هات بخای باخودت با ...

اسی خودش شاغله بعدم چرا باید ازدواج کنه خودش اقای خودش میشه چون شوهرش هم دروغ گفته هم حاضر نیست شغلش عوض کنه حداقل مردارو فقط عمل کنه 

نمیشه همیشه زن کوتاه بیاد 

من خودمم زنم کامل میفهمم چی میگی اما خب اگه واقعا زندگی خوبی داری فقط ب خاطر این میخوای طلاق بگیری؟ب ...

اتاق عمل از زیر سینه خانم تا نوک پا با پوزیشن لیتوتومی . بزن تو نت پوزیشن رو ببین

اسی خودش شاغله بعدم چرا باید ازدواج کنه خودش اقای خودش میشه چون شوهرش هم دروغ گفته هم حاضر نیست شغلش ...

کجا دروغ گفته 

من نگفتم ک محتاج پول شوهره اسی 

ما هممون زنیم .اثلا زن و مرد نداره انسان ب همدم همصحبت نیاز داره نمیتونه تو اوج جوونی تنها بمونه 

من نظرمو گفتم مجبورش نکردم

من خودم بعد طلاق حس تنهایی داشتم نیاز مالی هم نداشتم

ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم‌.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم
انصراف نمیده . قبول نمیکنه فقط مرد ببینه منم نمیتونم کارشو قبول کنم

چرا قبول نمیکنه فقط مرد ببینه؟ یعنی سطح درآمدش میکشه پایین ؟

برای اون کار پزشک خانم نیست؟ اگر هست خانما خودشون چطور میان پیش آقا؟

خدا رو چه دیدی