2777
2789
عنوان

به خاطر کار همسرم به جدایی فک میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 19320 بازدید | 344 پست
دقیقا . منتها رشته همسر من زیاد خانم پزشک نداره اکثرا مرد هستن

ببین اسی خیلیا خانوم هاشونم می دونن ولی اهمیت نمیدن بچه داری می کنند ب خودشون میرسند از پول اونم استفاده می کنند خیییلی راحتتت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر عزیز دلم شما چندسالته!!میشه بدونمحس من میگهشما رو یچیزی وحشتناک داره اذیت میکنه درسته اصلش ش ...

عزمزمه من نمیخوام از شرایطم بگم چون همه میگن وای تو الی و بلی منتها ۲۹ سالمه و واقعا این شرایط داره اذیتم میکنه نمیگم مشکلات ندارم چرا دارم نمیگم شوهرم ایرادات دیگه نداره چرا داره اما صرفا این موضوع منو عذاب میده . کاش بچه نداشتم تا الان جدا شده بودم بخدا 

استارتر عزیز دلم شما چندسالته!!میشه بدونمحس من میگهشما رو یچیزی وحشتناک داره اذیت میکنه درسته اصلش ش ...

ملک به نامم بزنه ؟ ایشون طلاهای منم گرفتن ماشین کردن انداختن زیر پاش کجای کاری؟ اموالش به نام بقیه هست از ترس مهریه من . در کل دلم ازش پره ولی مشکل اصلیم کارشه

عزمزمه من نمیخوام از شرایطم بگم چون همه میگن وای تو الی و بلی منتها ۲۹ سالمه و واقعا این شرایط داره ...

خب الان دقیقا حست چیه ک بابتش ب طلاق فکر میکنی!!اون مهم ترین دلیله( بجزشغله و دیدن واژن خانوما) چیه!!

بیا برعکس فکر کنیم

شما دکتری هستی ک قسمت پایین اقایون رو هر روز چک میکنی و خب کارتع و براش درس خوندی

چی این وسط تغییر میکنه برای همسرت!!

از اینکه همسرت بعد طلاق شما با ی دختر بریز بپاش و بگرد ۲۰ ساله ازدواج کنه دلخور نمیشی!!

ملک به نامم بزنه ؟ ایشون طلاهای منم گرفتن ماشین کردن انداختن زیر پاش کجای کاری؟ اموالش به نام بقیه ه ...

دقیقا گفتم استارتر 

همسر شما محبت رو دریغ کامل کرده و شما هیچ اعتنادی بهش نداری

مشاور عزیزم شما دچار وسواس ونشخوار فکری شدیهمسرت کل عمرشو واسه درس خوندن گذاشته مگه میشه ول کنه

میدونه مراعات کنه . عزیزم ببخشید دلیل نمیشه اگر برای شما عادیه پیش چند تا مرد چنین عملی بکنید برای منم راحت باشه . ببخشیدا 

بعد تو عمل tULدوربین که فرستادن داخل دکتر از روی مانیتور نگاه میکنه وسنگ درمیاره وارد کردن سوند ودست ...

من خودم سر این عملا بودم . اولش که طرف لخته . آلت هم کاملا معلومه . دیگه خود شما جزئیات رو میدونی

شوهر منم کارش با زن ها هس مغازه داره همه مشتریاش خانم هستن الان که سر و ضعشون با کسی که لخته هیچ فرق ...

من میدونم حرفت حقه ها یعنی قشنگ میفهمم چی میگی اما من نتونستم و فک نمیکنم بتونم کنار بیام 

ملک به نامم بزنه ؟ ایشون طلاهای منم گرفتن ماشین کردن انداختن زیر پاش کجای کاری؟ اموالش به نام بقیه ه ...

دقیقا گفتم استارتر 

همسر شما محبت رو دریغ کامل کرده و شما هیچ اعتنادی بهش نداری

درهرصورت عزیزدلم شغلش خدانکرده زناکار نیست طلاق خیلی بده بعد شما بچه داری اگه بچه هات بخای باخودت با ...

نه جدا بشم که به ازدواج فک نمیکنم . به شوهرم میگم بیا جدا بشیم بچه ها با من باشن اما خرجشون رو بده البته خودمم شاغلم و اگه پولامو برای خودم نگه داشته بودم الان شرایط مالیم عالیه بود ایشالا زین پس درست مدیریت کنم تو خرجم اصلا نمیمونم

منم نمیتونم کنار بیام مثلا اگر شما کارت معاینه اقایون بود شوهرت چه رفتاری داشت؟بخاطرش شغلتو عوض میکر ...

عزمزم من وقتی خواستم برم تو فیلد کاری ایشون به شدت مخالفت کردن . بله میدونم خودشون به شدت حساسن