2777
2789
عنوان

به خاطر کار همسرم به جدایی فک میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 19320 بازدید | 344 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشاور عزیزم شما دچار وسواس ونشخوار فکری شدی

همسرت کل عمرشو واسه درس خوندن گذاشته مگه میشه ول کنه

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

بعد تو عمل tULدوربین که فرستادن داخل دکتر از روی مانیتور نگاه میکنه وسنگ درمیاره وارد کردن سوند ودستگاهم دستیارش انجام میده بعدم با پارچه میپوشونن نمیدونم منظورم گرفتی یا نه

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
دکتر کلیه و محاری ادرار چرا باید اندام تناسلی خانم هارو ببینه؟!!نهایت یه آزمایش و سونو میفرسته دیگه ...

باشعار عزیزم تو راست میگی آخه واقعا چقدر اطلاعات داری که نظر میدی؟ برو بزن تو نت عمل tul زن برات کتمل میگه یکمم اطلاعاتت میره بالا

جدی میگی؟مادرشوهرشماهم؟

بله من گندمی هستم مادر شوهرم خدا بیامرزد مثل برف سفید بود .تفاوت من با شما اینه که خواهر شوهرامم زیر بار کار مادرشون نمیرفتن شوهرم میبردش حموم.اون روزا خیلی ناراحت میشدم ولی الان به همسرم افتخار میکنم الان میفهمم اون فقط تو چشمش براش مادر بودهمین

چرا داره اتفاقا مریض مرد خیلی بیش تره توی این رشته اما همسرم باهام همکاری نمیکنه

شوهر منم کارش با زن ها هس مغازه داره همه مشتریاش خانم هستن الان که سر و ضعشون با کسی که لخته هیچ فرقی نداره  اوایل حساس بودم میگفتم کارت رو عوض کن ولی نمیتونست خانوادگی همه تو همین کار بودن نشد کارش رو ول کنه منم از بس حرص و جوش میزدم هی مریض تر و لاغر تر میشدم تا اینکه گفتم بیخیال هرچی بادا باد الان عین خیالم نیس کسی که بخواد راه کج بره تو قفس هم بزاریش کار خودش رو میکنه شوهرت هم از بس دیده عادی شده براش 

حال من حال مریضی است که در کشتن او❤️‍🩹🚑🕳️                             درد و درمان و طبیبش همه همدست شدند🤍🕊️

ب نظرم مشاوره برو انشالا کنار میای من ازدواج دوممه یک بار جدا شدم اثلا توصیه نمیکنم جدا شی ببین پیش ...

نه عزیزم چندشش که نمیشه خیالت تخت . اما میتونست احترام بذاره و این عمل رو نکنه میتونست تو فیلد مردا کار کنه

عمل tul کردی؟ واست سخت نبود پزشکت مرده؟

بله عزیزم من اصلا نمیدونستم قراره چجور عمل شه وقتی رفتن اتاق عمل متوجه شدم ولی خوب چاره نداشتم اولا بیهوش شدم متوجه نشدم ولی تا جایی که یادم میاد سوند ودستگاه همه رو دستیار انجام داد بعد با پارچه پوشوندن بعد دکتر اومد ومن بیهوش شدم بخدا اصلا اینقد جو اتاق عمل سنگینه وهر کی دنبال کار اصلا براشون اهمیت نداره

بله من گندمی هستم مادر شوهرم خدا بیامرزد مثل برف سفید بود .تفاوت من با شما اینه که خواهر شوهرامم زیر ...

درسته مادرشه ولی خب آدم حساس میشه که شوهرش مقایسه کنه یاآدم ازچشم بیفته

شماترکی؟؟