2777
2789
عنوان

حتی یه سلام خشک و خالی هم نکرد😐😐

224 بازدید | 17 پست

یه چند وقته از یه نفر خوشم میاد و خب اولش اون بود که یجورایی داشت نخ میداد ، زیاد توجه میکرد ، زیاد پیگیرم بود و کلا بحثش تو همه جمع ها من بودم . چند بار اخیر که دیدمش سعی میکرد ازم فرار کنه ، من از اون دخترایی اویزونِ و اینا نیستم ، اتفاقا از اونام که طرفم هم بیان سرد برخورد میکنم چون به شدت خجالتی هستم. 

دیروز که دیدمش اومد با همه سلام علیک کرد و روبوسی کرد به من که رسید حتی نگاهمم نکرد😐 . حس کردم نامرئیم کلا😐 .

بعدش نشست یه گوشه و با دیگران داشت راجب من بحث میکرد😐🗿 . یه چند بار نگاش کردم دیدم داره نگاهم می‌کنه تا میدید نگاش کردم نگاهشو می‌دزدید! آخرشم پاشد رفت کلا🗿!

این رفتارها یعنی چی به نظرتون؟😐

چشم‌خود‌بستم‌که‌دیگر‌چشم‌مستت ‌ننگرم،ناگهان‌دل‌دادزد‌دیوانه‌من‌میبینمش...

راجع به تو؟

چه بحثی می کرد

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
راجع به تو؟چه بحثی می کرد

اره ، همیشه در مورد علایقم بحث می‌کنه کلا ، اینکه چی دوست دارم ، از چی بدم میاد ، چه مشکلی دارم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید اینحوری میکنه( بی محلی ) که تو بهش نزدیک بشی

خودش می‌دونه چقدر خجالتی و ساکت هستم!

کسی کمک نمیکنه؟ دوباره همین تاپیکو میزنما می‌خوام بدونم یعنی چی این رفتار ها🗿

اره ، همیشه در مورد علایقم بحث می‌کنه کلا ، اینکه چی دوست دارم ، از چی بدم میاد ، چه مشکلی دارم...

چی بگم‌والا

خیلی سر بسته توضیح دادی

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
اصلا پسرا خجالتی بودن رو درک نمیکنن پس پایه باش باهاش

چکار کنم دقیقا؟

شمارشو مگه نداری ؟ به بهونه درسی چیزی سوال کن بعد بگو اون روز دیدمت یه جوری بودی چیزی شده

وای نه باهم در اون حد نیستیم😂💔 . میگم که به شدت خجالتی هستم و در اون حد نیستیم که بهش پیام بدم 

برو ازش بپرس چی شده

میگم در اون حد باهم راحت نیستیم،اون قبلا راحت بود باهام ولی جدیدا اینطوری رفتار می‌کنه من که نمیتونم برم بهش بگم چرا اینطوری رفتار میکنی

وای نه باهم در اون حد نیستیم😂💔 . میگم که به شدت خجالتی هستم و در اون حد نیستیم که بهش پیام بدم

خب پیام دادن واسه خجالتی هاست دیگه 

خوبه نگفتم بشین چشم تو چشم بهش بگو😂

باز هر جور خودت راحتی ،موفق باشی