2777
2789
عنوان

به خاطر کار همسرم به جدایی فک میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 19320 بازدید | 344 پست
خودت باید اگه کنار نمیومدی نمیذاشتی بخونه.اینهمه تخصص .حالا حق‌دادن یا ندادن دیگران به شما که مشکلت ...

نمیدونستم !!!  بعدم من منتظر حق دادن یا ندادن بقیه نیستم . میخوام ببینم این موضوع واقعا سخت و غیر قابل تحمل یا من فقط برام سخته !!! خوبه که به جای نیش و کنایه یکم درک داشته باشین 

برو بیرون از تاپیک

چقد بی مزه اید😑

واقعا فکر مبکنی موندم؟😂ی پست گذاشتم صدتا تاپیک دیگ رفتم فکر میکنی بیکارم یا خیلی مشتاق خودنو قیافتم؟

مشکل داری با مجردا اولش بنویس

حیفی رفیق؛پیگیر چی؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا خوب نیستم . برام دعا کنید توروخدا

اسی جان کنار بیا 

برو مشاور 

شاد باش 

سعی کن اول بعد برو سراغ راه اخر ک طلاقه

توروخدا طلاق نگیر باور کن بخت دوم بعضی جوانبش ممکنه بدتر بشه 

ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم‌.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم
حالا بیام برای تو هم توضیح بدم که راست میگم عزیزم ؟ برو بزن عمل tul در خانم جوابتو کامل میگیری

خب میتونی به شوهرت بگی عمل انجام نده یعنی مطب بزنه فقط دارو و ازمایش و سونو بنویسه برا بیمار فقط ویزیت کنه ولی عمل رو خودش انجام نده مثلا به همکارش معرفی کنه در صد این کار هم یه مبلغی اون همکار به شوهرت بده که مریض ها رو سمتش میفرسته 

حال من حال مریضی است که در کشتن او❤️‍🩹🚑🕳️                             درد و درمان و طبیبش همه همدست شدند🤍🕊️

چقدرباادبی

عزیزم ایشون ناراحتن 

اشکال نداره 

مشخصه فشارروشه

ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم‌.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم
نمیدونستم !!! بعدم من منتظر حق دادن یا ندادن بقیه نیستم . میخوام ببینم این موضوع واقعا سخت و غیر قا ...

عزیزم بنظرم شما زیاد حساس شدید چرا زندگیتون داری الکی خراب میکنی واقعا زیاد مهم نیست همسرم شما پزشک وکارش اینه 

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
می دونی زیاد میبینه ولی مشکل اینه بعضی مریضا ... دکترباید محکم باشه اراده اش

ازون بعضیا همه جا هست عزیزم

مگه زنها بیمار میشن پیش دکتر زنان نمیرن ؟؟؟ پس برای چیه اورولوژی من فکر میکردم فقط آقایون میرن پیش ا ...

منم همین طور ولی این طوری نیست عزیزم . معاینه واژن با زنانه معاینه مجرای ادراری و مثانه و اینا یا اورولوژیسته زن و مردم نداره