2777
2789
عنوان

به خاطر کار همسرم به جدایی فک میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 19316 بازدید | 344 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای اسی دستم ب دامنت از صب درگیر درد کلیه و سنگم

از شوهرت بپرس واسه دفع سنگ چکارکنم چی بخورم 

بخدا دعات میکنم

قیافم ماشاءالله ،مغزم استغفرالله👍 دوس داشتم منشی مطب ی روانپزشک باشم بعد هرکسی میومد بهش میگفتم کثخل بشین تا نوبتت شه🫢😂

مگه میشه قبل ازدواج شغل طرف رو‌نپرسید؟قبل از خواستگاری اولین چیزی که میپرسن اینه که داماد چیکارس؟

احتمالا قبل ازدواج پزشک‌عمومی بوده، بعدش تخصص گرفته!

ایشون باید تو رشته‌ی تخصص یکم با همسرش مشورت می‌کرد..

به نظر منم سخته پذیرشش-

وای اسی دستم ب دامنت از صب درگیر درد کلیه و سنگماز شوهرت بپرس واسه دفع سنگ چکارکنم چی بخورم بخدا دعا ...

ماالشعیر

ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم‌.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم
مگه میشه قبل ازدواج شغل طرف رو‌نپرسید؟قبل از خواستگاری اولین چیزی که میپرسن اینه که داماد چیکارس؟

عزیزم خوب مشخص هست که شوهرش عمومی بوده بعد تخصص قبول شده اورولوژی می‌تونه در حیطه مردان باشه حالا الان اسی فهمیده که شوهرش فیلد بانوان رو هم داره 😐

اگه همسرم آدم درستی باشه و سر وگشش نجنبه جدا نمیشدم ب هر حال شغلشه و منبع کسب درآمد

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️