2777
2789
عنوان

کمک خوهرا

| مشاهده متن کامل بحث + 812 بازدید | 64 پست
میگه بخاطر پسرش نمیتونه جدا شه 😔

تا هفت‌سالگی مال اونه . وکیل بگیره اگه وکیل خوب بگیره کلا حضانت با زن میده که خانواده مرد صلاحیت ندارن نمی‌بینی چقدر وحشی ان 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتین‌دیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتین‌دیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رفتم زنگ زدم کلانتری کلی زدنم و گوشی رو ازم گرفتن و درم بستن توی این شهرغریبم من طلاق بگیرم پسرم ...

عزیزدلم نترس ... ترس باعث میشه همه چی بدتر بشه و سواستفاده و اذیت های شوهرت بیشتر .... یه بار شجاع باش .... بالاتر از سیاهی که رنگی نیست ...

هرجوری شده برو پزشکی قانونی ... مطمعن باش دیه هم برات میبرن و شوهرتو آدم میکنن ... بعدشم طلاق گرفتی ، فک میکنی اونا میتونن بچه رو نگه دارن ؟؟! نه تهش بچه رو به خودت پس میدن .... 

بچم مریضه دلم نمیاد ولش کنم آسم داره بخدا خودم نباشم میمیره

درکت میکنم میدونم چی میگی مادر بودن خیلی سخته خدا کمکت کنه قلبم از خدا میخام که مریضی بچت خوب بشه و شرایطت بهتر شه🙂😅

کوردم🌱

تا هفت‌سالگی مال اونه . وکیل بگیره اگه وکیل خوب بگیره کلا حضانت با زن میده که خانواده مرد صلاحیت ندا ...

من بابام مریضه بزور خرج خوش و خانوادمو درمیاره باورت میشه اگه بش بگم بابا ۵۰۰ هزار تومن بده من نداره باور می کنی چنین پدری چطورپول وکیل و من وبچمو بده 

من رفتم زنگ زدم کلانتری کلی زدنم و گوشی رو ازم گرفتن و درم بستن توی این شهرغریبم من طلاق بگیرم پسرم ...

پسرتم میتونی ازشون بگیری ولی اگرم نشد یکاریش میکنی 

مهم اینه که هرجور شده زنگ بزنی اورژانس اجتماعی یا از یجا فرار کنی.. 

فعلا آروم برخورد کن که بهت اعتماد داشته باشن بعد یهو فرار کن و برو بیرون 

هرجوری شده فقط هرجوری شده فرار کن.. 

شوهرت مشکل روانی داره ادم عادی نیست خاک بر سرش کنن تو باید ازشون طلاق بگیری به چی این مرتیکه موندی بخاطر بچت موندی؟ خب اولویت رو بزار واسه طلاق بعد به فکر جمع کردن بچه باش بهشون بگو که بچه نمیتونه پیش اونا بمونه

من بابام مریضه بزور خرج خوش و خانوادمو درمیاره باورت میشه اگه بش بگم بابا ۵۰۰ هزار تومن بده من نداره ...

بالاخره هر چی داری یا طلا حالا هر چی بده وکیل . دخترخاله من تنها ماشین شونو فروختن وکیل گرفتن . 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتین‌دیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتین‌دیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

تا هفت‌سالگی مال اونه . وکیل بگیره اگه وکیل خوب بگیره کلا حضانت با زن میده که خانواده مرد صلاحیت ندا ...

تو دستشون اسیره 

فک نکنم حتی بتونه بره پزشکی قانونی 

ولی باید بتونه خودشو نجات بده .. چه پدر شوهر مادر شوهر 

ها  ری  داره !!!!!

الان که گوشی داری چرا زنگ نمیزنی؟🥲

زنگ بزن اورژانس اجتماعی تو اینترنت شمارش هست

دقیقا واسه اینجور مشکلاته 

به هردو زنگ بزن هم اورژانس اجتماعی هم پلیس 

چطوری انقد عوضین مردا

ینی یهو پامیشه وحشی میشه میاد سمتت میزنه💔💔

بمیرم برات عزیزدلم

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ