من به شوهرم گفتم میخام برم لیزر انقد منو زد مامانش می گفت منم نرفتم تو کجا میخای بری دماغم شکسته وخون اومد چشم کبود شد عکسشو میزارم باباش اومد خونمون میگه زنیکه آره تو حتمن خرابی میخای بری
خانما من برای من دعا کنید از دست شوهرم وخانواده خلاص بشم خدا،یا شوهرموآدم کنه یا ورش داره بخدا خستم من یه بچه دارم که مشکل ریه داره ۵ سالشه نمی تونم ولش کنم برم بچمم نمیدن بهم ، زنگ زدم پلیس اومد و اینا تازه هارترشدن اره تو میخای آبرو مارو ببری توروخدا جون عزیزانتون یه صلواتی دعایی چیزی برام کنید خسسسسته شدم واینکه الان خونست دیر جواب دادم ناراحت نشید
به سرعت برو پزشکی قانونی به سرعت از اون خونه برو به سرعت طلاق به سرعت مهریه و زندان گو.ه خورده با جد و اولادش زده . مظلوم نباش . کاری کن خون بالا بیاره آشغال کثافط
کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتیندیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتیندیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمیدونم کدوم تاپیک بودیم دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خدا میبینع همه اینارو ناراحت نکن خودتو به خدا خیلی حالم بد شد اعصابتو خورد نکن تو خیلی قوی ای مطمئنم خیلیم پاکی میدونم هیچ کاری نکردی پاشو برو یخ بزار رو صورتت برو پوش بگیر یکم از کوفتگی دربیای
خدا لعنتش کنه چجوری دلش اومد رو اینهمه قشنگی دس بلند کنه😭🤦♀️ تف به روش بیاد مردی که دس رو زن بلند میکنه قطعا مامانش خراااابههههه خدا برش داره از رو زمین مرتیکه بیشرف😭💔توروخدا با این روانی زندگی نکن همین بچت پس فردا بزرگ شه هزارتا حرف میزنه بهت که چرا پای من موندی و چرا ول نکردی این زندگیو🙁💔