2777
2789
عنوان

کمک خوهرا

| مشاهده متن کامل بحث + 812 بازدید | 64 پست
چطوری انقد عوضین مرداینی یهو پامیشه وحشی میشه میاد سمتت میزنه💔💔بمیرم برات عزیزدلم

این از اونا بود که برامن می مرد. ساعت ۳ شب میومد می دیدم گریه برام می کرد توروخدا مردهارو باور نکنید

شما که اخلاق گند این مردک عوضی وحشی رو میدونی لطفا بخاطر سلامتی خودت و آرامش پسرت دهن به دهنش نزار

سکوت کن که جز این چاره ای نداری

بالاخره باهاش زندگی کردی اخلاقش میدونی

چیزی نگو که اینجوری وحشی بشه بیفته بجونت

آرامش و سلامتی شما و پسرتون بنظرم خیلی از لیزر رفتنتون واجبتره

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط تروقرآن برام دعا کنید پدرشوهر ومادرشوهرم وخودش به خاک سیاه بشینن

باشه ولی تو هم هرجور شده به هر دری بزن که از شرشون خلاص بشی.. با تلاش و اراده میتونی ازشون فرار کنی بعد که طلاق گرفتی بعد 7 سالگی پسرت میتونی بچتو بگیری و ببری 

اگه میگی که خونه ی بابات پول نداره خب تو میتونی دنبال یه کار بگردی و کار کنی باور کن انقدر تو فروشگاه ها فروشنده خانم میخوان.. 

این از اونا بود که برامن می مرد. ساعت ۳ شب میومد می دیدم گریه برام می کرد توروخدا مردهارو باور نکنید

اخ قلبم

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ