2777
2789
عنوان

وقتی میبینم همه توزندگیشون پیشرفت میکنن یکم حسود

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 30 پست

خب شاید وضعیت مالیشون ازوضعیت مالی شوهر شما بهتره و یا جاری هات شاغلن به نظر من همیشه باید همه ابعاد را در نظر گرفت نمیتوتید برید سر کار شما هم کمک باشید؟شوهرتون داره و خرج نمیکنه یا نداره؟خب اگه نذاره باید چه کنه تو این وضعیت واقعا؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی باز به خودمون سختی بدیم و از خواسته های شخصیمون بگذریم که این تنبلا راحت باشن جاری من و جاری ها ...

چی بگم والا حداقل بهتر ازینه که تو سختی زندگی کنه این همه سال 

ولی راست میگی مرد بد عادت میشه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

منم تازگیا اینجوری شدم 

البته حسودی نمیکنم تو دلم حسرت یه زندگی این مدلی رو میکشم 

شما خوبه همون وسایل رو دارین 

من همون وسایلی که شما دارینو هم ندارم 

گاهی اوقات چشامو می‌بندم آرزو میکنم تو خونه خودم نشسته باشم رو مبلی که با همسرم خریده باشیم رو فرشایی راه برم که با همسرم طبق سلیقه خودمون خریده باشیم کابینت هایی رو تمیز کنم که مال خودمون باشه اتویی رو بزنم به برق که مال خودمون باشه در یخچالی رو باز کنم که با همه وسایل و خوراکی های داخلش مال خودمون باشه 

منم خیلی اینجوری مثل شما حسرت میکشم 

حسودی زندگی بقیه رو نمیکنم اتفاقا میگم کاش خدا به من هر چی میده به بقیه بیشترشو بده ولی حسرت و آرزو به دل نمیرم 

کاش منم یه خونه داشتم هر چند اجاره ولی هفده سال بود وسایل داخلشو عوض نکرده بودم ولی وسایلش با خوراکی های داخل وسایلش مال خودم باشه 

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
خب شاید وضعیت مالیشون ازوضعیت مالی شوهر شما بهتره و یا جاری هات شاغلن به نظر من همیشه باید همه ابعاد ...

نه جاری هام شاعل نیستن ولی شغل برادرشوهر ها خوبه شوهر منم اونقدر ندارنیست که نتونه بخره خودمم یه شغل پاره وقت دارم با حقوق ناچیز که اونم کفاف هیچی نمیده   ،چی بگم منم دلم همه چی میخواد ولی خب نمیشه باید بیخیال بشم دیگه

منم تازگیا اینجوری شدم البته حسودی نمیکنم تو دلم حسرت یه زندگی این مدلی رو میکشم شما خوبه همون وسایل ...

خداهمه رو به ارزوهای دلش برسونه،ولی برامنم ۱۷سال پیش مبل وتخت ومیز غذاخوری براجهازم ندادن تاحالا شوهرمم نخریده ومنم متاسفانه ۱۷ساله آشپزخونم کابینت نداره ولی خونه مال خودمون

نه جاری هام شاعل نیستن ولی شغل برادرشوهر ها خوبه شوهر منم اونقدر ندارنیست که نتونه بخره خودمم یه شغل ...

میدونی من به این نتیجه رسیدم که هرچی بیشتر خرج کنی و بخری خدا بیشتر بهت میده

هر چی مرد بیشتر برای خونه دست و دلباز باشه خدا بیشتر میباره براش

ببین باید با هم هماهنگ باشید دیگه وقتی شوهرت همکاری نمیکنه تو تنهایی میخوای چیکار کنی قسطی هم راضی نمیشه وسایلتونو عوض کنید؟؟ میدونی چیه خرید وسایل نو خونه به زندگی شور و رونق میده کهنگی دلمردگی میاره 

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

خداهمه رو به ارزوهای دلش برسونه،ولی برامنم ۱۷سال پیش مبل وتخت ومیز غذاخوری براجهازم ندادن تاحالا شوه ...

همین که خونه مال خودتونه این به نظرم یه پیشرفت بزرگه 

فک نکنم ما تا پانزده یا بیست سال دیگه به این پیشرفت بزرگ برسیم 

اشکالی نداره عزیزم غصه نخور به شوهرت بگو کم کم وسایل رو یکی یکی عوض کنید وام بگیرید وسایل تو بیارید طبق اولویت بندیتون اگه کابینت ندارید اول یه کابینت قشنگ و شیک بزنید یا وامتون 

من فعلا مجبورم هر چی وام میگیرم باهاش طلا بخرم تا بلکه بتونم در اینده البته اگه عزراییل مجال داد یه خونه بخریم آرزو به دل نمیرم

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛