2777
2789

همسر من اصراااار داشت که مبلغ مهریه باید درحد وسعش باشه که حتما بتونه بده و ار طرفی هم کم نباشه که من ناراحت بشم که شد ۱۱۰ تا😂😂😂😂

👊بر ابرهه ها سنگ ابابیل ببارد...بر قلب تل آویو که سجیل ببارد👊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر میکنم اگر موقع نوشتن تو محضر طرف امضا کنه ک همونقدر ک مشخص کردن باید بده مثلا ۵۰۰تا سکه موقع داد ...

عزیرم مهریه هر چقدر که در سند ازدواج باشه حتی۱۰۰هزارتا داماد یا اکه پدر داماد تقبل کرده باشه رو باید بدن منتهی تو قانون جدید و به خاطر اتفاقاتی که سر مهریه بالا افتاد بحث زندان رو برای مهریه های ۱۱۰به پایین قرار دادن.بالای۱۱۰تا زندان نداره.

«زمانه عجیبی است! برخی مردمان امام گذشته را عاشقند ، نه امام حاضر را...میدانی چرا؟ امام گذشته را هرگونه بخواهند تفسیر میکنند اما امام حاضر را باید فرمان برند! و کوفیان عاشورا را اینگونه رقم زدند...» (شهید آوینی)
ابجد ی علمه ک در اون هر حرفی برابر با یم عدده و جمع حروف ابجد علی میشه ۱۱۰

چه جالب

از کجا باید این چیزارو یاد بگیرم؟

میخام ببینم حروف اسم خودم میشه چندتا سکه و پدر شوهرمو در بیارم😂😂😂

البته شوخی میکنم ولی واقعا خوشحال میشم اگه بگید چجور باید یادش بگیرم

یکشنبه نامزدیمیه ایشالا دعا کنید واسه خوشبختی همه جوونها ماهم توش  خییییلی استرس دارم

ان شاءالله زیر سایه اقا امام زمان خوشبخت و عاقبت به خیر بشی

«زمانه عجیبی است! برخی مردمان امام گذشته را عاشقند ، نه امام حاضر را...میدانی چرا؟ امام گذشته را هرگونه بخواهند تفسیر میکنند اما امام حاضر را باید فرمان برند! و کوفیان عاشورا را اینگونه رقم زدند...» (شهید آوینی)
فکر میکنم اگر موقع نوشتن تو محضر طرف امضا کنه ک همونقدر ک مشخص کردن باید بده مثلا ۵۰۰تا سکه موقع داد ...

ببخشید این سوال رومیپرسم مگه سندازدواج نمیدن بهتون؟اینجا خیلی شنیدم میگن باید تودفتر محضرنوشته شده باشه واینا.مگه بعضی شرایط روهمونجور لفظی میگید دیگه توسند ازدواجتون نمینویسید؟

فقط خدا حال دلم را میداند...باردارنیستم تیکرزدم به امید روزی که واقعی بشه.هرکی دوست داشت واسم دعاکنه۴ساله منتظرم

دقیقا همسر منم گفت من فردای عروسی بخوام بدم همین 200 تارو میتونم بدم که من 14 تام گذاشتم روش با شرط اینکه نصف نصف هرچی خریدیم جاییم ننوشتیمش گذاشم روی معرفتش و راستی و درستیش 

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
یکشنبه نامزدیمیه ایشالا دعا کنید واسه خوشبختی همه جوونها ماهم توش  خییییلی استرس دارم

ایشالا خوشبخت شی عزیزم،از الان دغدغت این چیزا نباشه بهتره

رهبر عزیز انقلاب: تازیانه خدا برای اسرائیل بسیار سخت خواهد بود...  جهان اسلام باید فشار یکپارچه به رژیم غاصب وارد کند با هر امکاناتی که در توان است،،، فکر می‌کنی مجازیه، حرفی زدیو در رفتی؟! نه جانم حسابرسی بزرگتر در پیش داریم!    علامه طباطبایی( از اولیای الهی و از شاگردان آیت‌الله قاضی )فرمودند:این انقلاب متصل به ظهور امام مهدی علیه السلام خواهد شد... «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة» ،،،پیامبر عزیزمون فرمودن:وَلَايَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي   اطاعت از ولایت فقیه آزمون قبل از ظهور است...((یا الله یا رحمن یارحیم،یامقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک 🤲))...اللهم عجل لولیک الفرج 🤲

برا من 150 تاست.اونموقع داغ بودم که قبول کردم.چند ماه پیش شوهرمو راضی کردم بریم 100 تا بزاره روش رفت ...

آره منم يبار از دفترخونه پرسيدم گفت ميتوني كم كني يا ببخشي يا از عندامطلابه به عندالاستتاعه تغيير بدي ولي برعكساش نه🤢🤢🤢🤢

چه جالب از کجا باید این چیزارو یاد بگیرم؟ میخام ببینم حروف اسم خودم میشه چندتا سکه و پدر شوهرمو در ...

بزن تو نت هست عزیزم بزن حروف ابجد میاد

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design