2777
2789

داشتم تاپیک پر بازدید رو میخوندم خانومی که میپرسید کم خرجه یا پر خرج ، گفتم نکنه ما کم خرجیم 😅

منم عادت به کاشت ناخن دارم هر ماه میرم . باشگاهم همیشه میرم ولی ست ورزشی شاید سالی یه بار بگیرم چون خدایی جنسای ست های ورزشی معمولا اوکی هست من ست ۳ سال پیشم هنوز هم خوشگله هم تمیز و مرتب .

روتین پوستی هم کلا یه شوینده صورت دارم ۱۵۰ تومن میخرمش هر ماه یکی میگیرم😅

لباس زمستونی هم شااااید یه سال بوت بخرم یه سال پالتو ، هیچ وقت هر سال ست کامل نمیخرم  . 

لباس تو خونه زیاد میگیرم شاید سه ماهی یه بار اونم پولی نمیشه فوقش ۱ تومن .

از نظر خودم من تو رده پر خرجام تا تایپک رو دیدم 😅😅😅

شما بگید مخارجتون چطوره و فکر میکنید پر خرجی یا کم خرج ؟

بعضی وقتها باید دست برداریم ازغصه خوردن و خراب کردنِ روزهایمان.باید بدانیم اگر تلاشمان را کردیم و راهمان را درست انتخاب کردیم پس بقیه‌اش دیگر دستِ ما نیست.ما وظیفه‌مان را انجام می‌دهیم بقیه‌اش دیگر دست خداست و خواست خودش.بسپاریم به خدا و آرام باشیم ،با 

من کلا ولخرجم از بچگیم همین بودم

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی کم خرج 

خیلی خیلی 

کم توقع هم هستم 🥲😂😂به خدا بعضی وقتا یعنی فکرش که میکنم چیزی لازم ندارم 

من محصولات مراقبت پوستی میگیرم و لباس 

مو رنگ نمیکنم 

ناخن خودم هست 

مژه های خودم خوبه 

از بس هیچی نمیگم دیگه شوهرم خودش پول میده😕😂😂نمی‌دونم چی کار کنم انقد قانع نباشم 

کاشت ماشت و تزریق مزریق کافه مافه ست مت  رنگ منگ ندارم

چندماه یکبار یه تیکه لباسی بخرم

ماهی یکبار یه آرایشگاهی برم بند و ابرو

دو سه ماه ی بار یه ضدآفتاب شوینده آبرسان بخرم

هرماه پول باشگاه بدم

کم خرجم

کاربری دست 3 تا دوست میباشد💚🧡🩷

پر خرجم 

ناخون اینا نمیکارم 

ولی 

لباس و کیف و کفش و لوازم خونه همیشه دوست دارم خوبشو بگیرم ... یا نمیگیرم یا بهترینشو دوست دارم بگیرم ...

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

من پالتو بوتم مال سه سال پیشه تمسال یدونه بافت گرفتم 

کاشت ناخن نمیرم 

فشیال نمیرم 

رنگ مو خودم رنگ میزنم توخونه 

کوتاهی پارسال رفتم 

قبلا لیزر رفتم الان تو شارژم 

روتین پوستی ندارم 

یدونه ضد آفتاب دارم فقط 

لباسای تو خونه ای سالی ۴ یا ۵ دست میگیرم و سالمو تموم میکنم 

من کم خرجم 

من کلا ولخرجم از بچگیم همین بودم

تو چه چیزهایی ولخرجی؟ 

بعضی وقتها باید دست برداریم ازغصه خوردن و خراب کردنِ روزهایمان.باید بدانیم اگر تلاشمان را کردیم و راهمان را درست انتخاب کردیم پس بقیه‌اش دیگر دستِ ما نیست.ما وظیفه‌مان را انجام می‌دهیم بقیه‌اش دیگر دست خداست و خواست خودش.بسپاریم به خدا و آرام باشیم ،با 
خیلی کم خرج خیلی خیلی کم توقع هم هستم 🥲😂😂به خدا بعضی وقتا یعنی فکرش که میکنم چیزی لازم ندارم من م ...

عادته این چیزا عزیزم ، منم قبلا موهامو بلوند میکردم الان نمیکنم دیگه 

من کارای آرایشگاهمو خودمون انجام میدیم. کراتین و کوتاهی اینا. رنگ نمیکنم. یه دونه شاید برا ترمیم میک ...

چطور خودت لیزر میکنی؟

پر خرجم ناخون اینا نمیکارم ولی لباس و کیف و کفش و لوازم خونه همیشه دوست دارم خوبشو بگیرم ... یا نمیگ ...

منم سعی میکنم خوب بگیرم ولی فوقش سالی یک یا دوتا وسیله خوب میگیرم

چقدر مثل هم هستیم .خرجم فقط غذا خوردنمه هیچ خرج دیگر ندارم مگر اینکه مریض بشم برم دکتر .

دقیقا به مامانم میگم خرج زندگی الان کم‌کم پونزده تومنه میگه خوب کمتر بخورن مردم‌ انقدر خرج نشه خودش سرکار صبحانه وناهر میخوره