2777
2789

امشب از خدا مرگ میخوام لنقدر گریه کردم خدا میدونه

امشب همسرم ب زور بهم تجاوز کرد کلا بحث خیانت هاش به کنار فکر کنم فلج شدم هرچقدر میگفتم بسه ولکن نبود الان پاهام رو حس نمیکنم میخواستم برم حموم پنچ بار تو مسیر پاهام زیرم شل میکرد و افتادم نمیتونستم بلند بشم اخرش همسرم بلندم کرد گذاشت رو تخت گفت بخواب پاهام در اختیارم نیس و درد شدی دادم خوب میشه یا سلیط گی راه بندازم الان ببرتم دکتر؟؟؟ بهم میگه دوست دارم ببرمت ولی خجالت میکشم جریان رو به دکتر بگم بخواب فردا خوب نشد میریم 

انقدر استرس دارم  انقدر ناراحتم از بس گریه کردم چشمام تار شد الهی اگه مشکلی برام پیش اومده بمیرم خدایی نکرده ایدز یا زیگیلی چیزی ازش نگرفته باشم باید چ زمام ازمایش بدم  زگیل و ایدز مشخص میشه؟؟؟

اون عوضی قسم میخوره خیانت نکرده و سالمه ولی باورش ندارم باید ازمایش بدم توروخدا برام دعا کنید چیزم نشده باشه هیچ وقت اینجوری نشده بودم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا نفهمیدم تجاوز شوهر ایدز و زگیل بی حسی ... اینا به هم چه ربطی داره؟

رابطه ای ک شوهرش باهاش داشته و ایشون راضی نبوده

چون فکر میکنه شوهرش خیانت میکنه و ممکنه بیماری هم دعشته باشه 

بی حسی پاهم ک بخاطر رابطه و فشار عصبیه