2777
2789

یا بگه لباست زشته شبیه پیرزناس

بگه چقد زشت میرقصی 

اینارو هم اتاقیام میگن

میشه بگید چه جوابی بدم اینجور مواقع؟

هنگ میکنم من اون لحظه و ذهنم پوچ میشه

تازه بعد ۳ روز یادم میاد باید فلان حرفو میزدم

حاضر جوابا کمک کنیدد

میشه برا قبولیم تو فرهنگیان یه صلوات بفرستی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو با قیافه های شما ستش کردم😂

❌آقایون درخواست دوستی ندین ❌                  تلاش میکنم، چون می‌خوام وقتی موفق شدم قیافه اونایی که منتظربودن نتونمو ببینم.              

وای خدای من

همین الان تاپیک زدم که یه تاپکیو گم کردم منظورم تاپیک قبلیت بود که این تاپیکتو دیدم یهو دلم گفت این استارتر همون تاپیکیه که دنبالشی رفتم تو کاربریت دیدم خودتی

چقدررر جالببب

باهاشون بحث نکن عزیزم فقط بگو بنظرم آدم باید اینقدر شعور و شخصیت داشته باشه که راجب به هر چیزی نظر نده مخصوصا چیزایی که ما نقشی تو اونا نداشتیم یا چیزای شخصی

میشه 

وقتی میگه لباست زشته بگو کارتتو وردار بیا بریم به سلیقه ی تو لباس میخرم

میگن صدات زشته بگو باهام حرف نزن که نه من مجبور باشم صدای نحست  بشنوم و نه تو صدای زشت منو

میگن زشت میرقصی بگو چشاتو ببند نبینی قول میدم ناراحت نشم

جواب این مدل ادمای بیشعورو هرچقد بدتر بدی بهتره یاد میگیرن لجن پراکنی نکنن

میگم حنجرم به جای زیبایی وقتشو گذاشته رو چیزایی که ازش بیرون میان 😚

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘