2777
2789
عنوان

اگه یکی بهتون بگه صدات زشته چی میکید

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 24 پست
وای خدای منهمین الان تاپیک زدم که یه تاپکیو گم کردم منظورم تاپیک قبلیت بود که این تاپیکتو دیدم یهو د ...

الهی عزیزم چه خوب پیدام کردی

ببین اخه واقعا شعورشون پایینه اینارو هزار بار گفتم مسخرم میکنن میگنن اوو رفتی تو فاز روانشناسی

میشه برا قبولیم تو فرهنگیان یه صلوات بفرستی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یکی بهم گفت خیلی سال پیش گفت صدات بزرگه حالا جالب اینکه صدام ظریف ، و برای سخنرانی اداره منو میگن بیا 

چون شمرده و دقیق صحبت میکنم 

بعد میدونی کی بود یکی که زنش قدش ۱۵۰ بود سبزه زشت با صدای شخمی ، بعدها متوجه شدم بنده خدا کلا کج سلیقه اس و حتی به دخترهای خوشگل میگفت زشت 

هرچه دارم از مادرم دارم جانم فدای اوو❤️❤️ متاهل

الهی عزیزم چه خوب پیدام کردیببین اخه واقعا شعورشون پایینه اینارو هزار بار گفتم مسخرم میکنن میگنن اوو ...

کلا خیلیا از زندگی تو خوابگا مینالن بنظرم هرچی گفتن بگو به توچه مگه از تو نظر خواستم کلا پررو باش

میشه 

اوکی ولی سبزه بودن نشانه ی زشت بودن نیست

بی شک سفیدی معیار زیبایی هست ینی زیبایی رو تشدید میکنه ولی هر سبزه ای زشت نیست هر سفیدی زیبا نیست اما ایشون سبزه زیاد و زشت بودن طوری که بقیه پسرها هم میگفتن 

هم دانشگاهی بود اخه 

هرچه دارم از مادرم دارم جانم فدای اوو❤️❤️ متاهل

زیاد راهکار و حرف بعضی کاربران اینجارو جدی نگیرین،اکثرشون که دارن راهکارهای نابالغ و خارج از ادب میدن همون هم اتاقی های رک هستن که دیگرانو محض خنده و سرگرمی نقد میکنن.

اول ببینید چند نفر که دلسوز و از اعضای خانواده اتون هستند به دور از دلسوزی واقعا همین نظراتو دارن؟اگه آره در پی راه حل باشید. کار نشدی نیست ،همشون یه سری مهارت و خلاقیت هستن که با تمرین و یادگیری درست میشن. و جدای از اینها از بُعد روانشناختی اگر کسی زیاد به شما نقد میکنه یا عیب جویی میکنه شما هم باید رک و در نهایت ادب در مورد سلیقه، پوشش، و مواردی ازین قبیل در مورد طرف اظهار نظر و نقد کنین،این روش باعث میشه شمارو هم صاحب نظر ببینن و جرات همیشه نقد کردن و بی فکر عیب جویی کردن از سرشون بپره و اعتماد به نفسشونو پایین میاره،اما اگه همیشه بها بدین به حرفاشون ،همیشه نظرشونو بخواین و یا جبهه بگیرین در مقابل عیب جوییشون و قهر کنید باعث میشه اعتماد به نفس شما هر روز کمرنگ‌تر بشه.

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است