یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
بی شک سفیدی معیار زیبایی هست ینی زیبایی رو تشدید میکنه ولی هر سبزه ای زشت نیست هر سفیدی زیبا نیست اما ایشون سبزه زیاد و زشت بودن طوری که بقیه پسرها هم میگفتن
زیاد راهکار و حرف بعضی کاربران اینجارو جدی نگیرین،اکثرشون که دارن راهکارهای نابالغ و خارج از ادب میدن همون هم اتاقی های رک هستن که دیگرانو محض خنده و سرگرمی نقد میکنن.
اول ببینید چند نفر که دلسوز و از اعضای خانواده اتون هستند به دور از دلسوزی واقعا همین نظراتو دارن؟اگه آره در پی راه حل باشید. کار نشدی نیست ،همشون یه سری مهارت و خلاقیت هستن که با تمرین و یادگیری درست میشن. و جدای از اینها از بُعد روانشناختی اگر کسی زیاد به شما نقد میکنه یا عیب جویی میکنه شما هم باید رک و در نهایت ادب در مورد سلیقه، پوشش، و مواردی ازین قبیل در مورد طرف اظهار نظر و نقد کنین،این روش باعث میشه شمارو هم صاحب نظر ببینن و جرات همیشه نقد کردن و بی فکر عیب جویی کردن از سرشون بپره و اعتماد به نفسشونو پایین میاره،اما اگه همیشه بها بدین به حرفاشون ،همیشه نظرشونو بخواین و یا جبهه بگیرین در مقابل عیب جوییشون و قهر کنید باعث میشه اعتماد به نفس شما هر روز کمرنگتر بشه.
میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است