2777
2789
عنوان

بچه ها دلیل رفتار شوهرم💔

592 بازدید | 30 پست

من عید موهامو رنگ کردم همه ی موهامو بعد گوجه ای بالا بستم یه تیکشو هم فر کردم انداختم جلوم بعد شوهرم دید گفت عه رنگ کردی گفتم رنگ بود که 

بعد گفت عه ندیده بودم💔😑😑😑

دیده بود ها میگفت خیلی قشنگه ولی چون فر کرده بودم رنگش بیشتر به چشم میخورد چون همیشه موهام بستس 

بعد گفت عه ندیده بودم😭😭😭💔

اونوقت یه دختره خراب هس یادشه تو بازار چه تیپی اومده بوده🙂🖤

قشنگ میگع مانتوش اینجوری

کفشاش اینجوری دلم شکست 

هییی 

کاش شوهرم به کسی توجهی نداشت💔🖤

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

چیکار کنم به کسی نگاه نکنه

واقعا قلبم میشکنه💔

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلت نشکنه ذاتشونه دیگه چکار کنیم

آخه شوهر من خیلی با معرفته 

من نمیدونم دلیل این رفتارش چیه🖤

من هیچی براش کم نزاشتم سعی کردم هر نوع تیپی بزنم همه سبک که وقتی یه تیپ جدید میبیه چشمش پر باشه نه اینکه واسته نگاه کنه

ولی انگار کافی نیست😭

مگه میشه به کسی نگاه نکنه هر جور کنی بازم با این وضع جامعه بلاخره چشمش میخوره دیگه

نگاه با توجه متفاوته

بیشتری از دیدناش نگاهه ولی توجه هم هست

مردها کلا اینطورین

معزشون این مدلی کار میکنه به خودت نگیر

حالا من شوهر دوستمو ۲ ساله میشناسمشون و  همش رفت و امد داریم اونوقت من قبل اینکه اصلا باهاشون اشنا شم موهامو بلوند کرده بودم

بعد چند وقت پیش بعد ۲ سال یهو گفت عه موهاتو رنگ کردی؟ مبارک باشه. گفتم اره قبل اینکه کلا با شما اشنا شم رنگ کرده بودم🫥🫥

یعنی بعد دو سال متوجه شده یه چیزی این پایین مایین های موهام زرده انگار

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️
ذاتا همینن ول کن

آخه من اذیت میشم 

خیلی بدم میاد اینجوری میکنه

احساس کمبود شدید میکنم😭😭😭🖤

برین بهشاگ اسم ی دختر اورد بگو گوه خوردی نگاه کردی خوبه منم زل بزنم ب مردا؟یکاری کن جرئت نکنه

خودش دوست نداره نگاه کنم

من یه بار یه پسرو نگاه کردم اونم واسه اینکه لجشو در بیارم ولی خیلی دعوام کرد خیلی زیاد 

این کاریم که گفتید انجام دادم ولی بی فایده بوده

آخه شوهر من خیلی با معرفته من نمیدونم دلیل این رفتارش چیه🖤من هیچی براش کم نزاشتم سعی کردم هر نوع تی ...

خیلی گیر نده دلیلی نداره ذات مرد همینه 

همنقدر ک ذات زن اینه جلوه گری کنه و توجه جلب کنه 

ذات مرد هم توجه کردن به همیناست

حالا اینکه اوضاع جوری شده نه زن غرائزشو کنترل میکنه نه مرد... چیزی هم بگی میخورنت جماعت روشن فکر نما!!! 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)