2777
2789
بعد ازش خوشت م نیومده بود؟

اونموقع اصلا فکر نکردم ازش خوشم میاد یا نه بهش خنثی بودم

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری خودت و راضی به ازدواج کردی؟ نترسیدی؟ کلا احساسی و عاطفی هستی؟

هرروز گریه میکنم اشکم دم مشکمه همیشه احساساتی. خودمو راضی کردم چون میدونستم از پسش تو مشکلات برمیاد

هرروز گریه میکنم اشکم دم مشکمه همیشه احساساتی. خودمو راضی کردم چون میدونستم از پسش تو مشکلات برمیاد

الان حست بهش چیه؟ بقیه شرایط ش اوکی بود؟ 

ولی من دلم راضی نمیشه هیچ جوره، با اینکه عقل م تایید ش میکنه😕🤦

این آمد تو ذهنم که شاید یکی موقع ازدواجش دلش با کسی دیگه بوده ولی به هر دلیلی به هم نرسیدن و حالا مج ...

آره خیلی سنگینه 

ولی اگه دلت با کس دیگه ای م نباشه باز سنگینه 

چطور یِ آدم اونم احساسی، بتونه بدون به دل نشستن و حس خوب ازدواج کنه؟ 💔

من چون قبلا اعتقاد داشتم اول باید عاشق شد بعد ازدواج کرد روزی که مادرش اومد خواستگاری به دلم نبود زن ...

ای جانم چه قشنگ و شیرین🥲😍بمونید برای هم خانوادگی 

ولی شما اتفاقا به دلت که بود هیچی با عشق م ازدواج کردی 

چرا دلت راضی نیست ازش بدت میاد یا حسی بهش نداری ؟یه مدت برید و بیاید شاید حست عوض بشه و حتما برو مشا ...

نمیدونم جذاب نیس برام، کاراش، رفتاراش، بهش حس و کشش ندارم، با اینکه آدم خوبیه، به دل من نمیشینه 

6 ماه شده، مشاوره م رفتیم 

نتیجه مشاوره چی بوده ؟

اونم میگف تصمیم آخر با خودتونه چیز خیلی خاصی نگف، 

گف آمادگی ازدواج ندارید جفت تونم، من بیشتر، اگه م میخواید ازدواج کنید عجله نکنی و باز چند ماهی ادامه بدید آشنایی و 

نمیدونم جذاب نیس برام، کاراش، رفتاراش، بهش حس و کشش ندارم، با اینکه آدم خوبیه، به دل من نمیشینه 6 ما ...

من دقیقا تو این شرایط بودم البتع در حد دوماه آشنا شدیم خیلی پسر خوبی بود اما به دلم نبود تو این دوماه یکبارم نه زنگ زدم بهش نه پیام دادم اون پیگیری میکرد کنارش اصلا حس خوبی نداشتم قبل از اینکه بریم مشاوره بهم زدم همه چی رو الان گاهی پشیمون میشم که نه گفتم اما میدونم بازم بیاد نه میگم به قول دکتر هلاکویی اگه کسی به دلتون ننشست دیگه بقیش مهم نیست باید تموم بشه 

ازدواج بدون عشق ،عشق بدون ازدواج میاره