2777
2789

من من ،اونقد گریه کردم التماس همه را کردم بزنن بهم همه هی میگفتن باشه تمومش میکنیم اما نمیدونم چرا نشد چرا هیچکس تمومش نکرد همه گفتن زشته برات ابروت میره رفتی ازمایش خون الان باتنفر زندگی میکنم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فرار از وضع خونه 

نه اینکه به دلم نبوده باشه 

اینقدر تو خونه اذیت شدم که چشام کور شده بود ندیدم این آدم به درد من نمیخوره 

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

من چون قبلا اعتقاد داشتم اول باید عاشق شد بعد ازدواج کرد روزی که مادرش اومد خواستگاری به دلم نبود زنش بشم ولی وقتی به اصرار خانواده ها قبول کردم بیاد باهم صحبت کنیم تا دیدمش وتا دهن وا کرد یه دل نه صد دل عاشقش شدم اونم میگه حسش همین بوده الان ۷ساله ملکه قلبشم عاشقانه همو میپرستیم یه جفت نینی هم هرکدوم شبیه اون یکی به همدیگه هدیه دادیم دخترم شکل منه پسرم شکل خودش

بی تو نَفَس کِشیدَنَم عُمرتَباه کردن است!!!❤