2777
2789
عنوان

میخوام یارانمو جدا کنم یه لحظه میایین

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 33 پست
بخدا صد بار اعتراض زدم تو این چهار سال هیچکس پیگیر نیس کافینت هم دی به سرم می‌کنه میرم پلیس به علاوه ...

برادرشوهره خواهرم یارانشو جدا کرد یارانشون حذف شد ولی بعد از یه مدت رفتن توسایت درست شد دوباره یارانه می گیرن

هر چقدر میگم میلیاردرا هم یارانه میگیرن قبول نمیکنه منم دوست ندارم پولم بره برای خانوادم میخوام خودم ...

وا چه ربطی داره این حق هر آدمیه منو خواهرم باهم یارانمون جدا کردیم تو این چهار سال خورده کلی طلا خورد ریزه گرفته حیفه خوب آدم میده دو تیکه وسایل خونه من خیلی تلاش کردم نشد کاش تو بری ببینی میشه خودت سرپرست بشی منم مال خودمو دوقلو هامو جدا کنم سرپرستشون بشم

وقتی مثل الماس درخشیدی، میفهمی زندگی چرا باید اینقدر بهت فشار می آورد.👑🦾

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برادرشوهره خواهرم یارانشو جدا کرد یارانشون حذف شد ولی بعد از یه مدت رفتن توسایت درست شد دوباره یاران ...

خوب من صد بار هم تو گوشی هم از طریق پلیس به علاوه ده و کافینت اعتراض زدم رو همون دهک ده مونده لامصب

وقتی مثل الماس درخشیدی، میفهمی زندگی چرا باید اینقدر بهت فشار می آورد.👑🦾