2777
2789
عنوان

میخوام یارانمو جدا کنم یه لحظه میایین

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 33 پست
اره همین کارو میکردم اونا هم میگن الان که شوهرت نمیخواد به سرپرستی خودت کن شوهرم لج کرده نمیخواد

منم همین کارو می کردم ولی یارانه پدرم اینا حذف شد تازه بچه هم دارم دیگه سخت شد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ماله خودم وهمسرم رو ازخانواده جداکردم

آها آخه من جدا کردم قط شد مال خودم و شوهرم با اینکه هر دو خانواده هم اون موقع هم الان یارانه میگیرن خانوادم دهک یک بودن

وقتی مثل الماس درخشیدی، میفهمی زندگی چرا باید اینقدر بهت فشار می آورد.👑🦾
من جدا کردم چهار سال پیش متاسفانه قط شد هر چقدرم پیگشرش شدم کسی جواب گو نبود نه کافینت نه پلیس به عل ...

اره میخوام جدا کنم خودم سرپرست شم آخه شوهرم لج کرده جدا نمیکنه خانوادم هم تا یه مدت میریختن برام الان میگن هر ماه نمیتونم بریزیم میره واسه قسط میگن جدا کن الان من خودم با مدارک خودم برم همراه بابام جدا میکنن؟

آها آخه من جدا کردم قط شد مال خودم و شوهرم با اینکه هر دو خانواده هم اون موقع هم الان یارانه میگیرن ...

یه تاریخ های خاصی هست باید انجام بدی میگن مثلا آخره ماه نباید انجام بدی تازه قطع هم بشه برو کافینت اعتراض بزن درست میشه دهکت که پایینه 

منم همین کارو می کردم ولی یارانه پدرم اینا حذف شد تازه بچه هم دارم دیگه سخت شد

چون ما مغازه داریم خودشم کارتخوان داریم شوهرم میگه احتمالا اگه به اسم خودمون کنیم مال مارو قط کنن به خانوادت بگو مال تورو بریزن الانم خانوادم میگن به اسم خودت کن شوهرم هم لج کرده باهام نمیاد به اسم خودم کنم مال خودمو میگه نمیخوام

چون ما مغازه داریم خودشم کارتخوان داریم شوهرم میگه احتمالا اگه به اسم خودمون کنیم مال مارو قط کنن به ...

چه حرفیه پول دارترازشما یارانه می گیرن ببین من چندتا پلیس به علاوه ۱۰ رفتم فقط یکیش گفت همسرت بیاد جدا کنه توهم خودت برو جدا کن 

اره میخوام جدا کنم خودم سرپرست شم آخه شوهرم لج کرده جدا نمیکنه خانوادم هم تا یه مدت میریختن برام الا ...

جدا که راحته چون سنت بالای هجده س راحت جدا میکنن ولی بحث من اینه تا شوهر داری و شوهرت هس فک نکنم خودتو سرپرست خانواده کنن می‌دونی منظورم چیه منم الان دقیقا مشکل تورو دارم چهار ساله و خیلی غصه میخورم بخاطر این پول ماهی 400که بهم داده نمیشه 

یه تاریخ های خاصی هست باید انجام بدی میگن مثلا آخره ماه نباید انجام بدی تازه قطع هم بشه برو کافینت ا ...

بخدا صد بار اعتراض زدم تو این چهار سال هیچکس پیگیر نیس کافینت هم دی به سرم می‌کنه میرم پلیس به علاوه ده هم میگه دهک شوهرت بالاس اعتراض زد هیچ فرقی نکرد با اینکه هیچیییییییی نداریم نه ماشین نه خونه نه هیچ زمین ملک مغازه ای وضع جالبی نداریم نمی‌دونم دهک ده رو از کجاشون آوردن شوهرم دهک ده هست خودم چون تحت نظر خانوادم بودم یک

جدا که راحته چون سنت بالای هجده س راحت جدا میکنن ولی بحث من اینه تا شوهر داری و شوهرت هس فک نکنم خود ...

هر چقدر میگم میلیاردرا هم یارانه میگیرن قبول نمیکنه منم دوست ندارم پولم بره برای خانوادم میخوام خودم بگیرم شوهرم هم چون باباش ماهی یه تومن بیمه برامون میریزه نمیخواد جدا کنه واینکه یارانه رو خواهر مجردش تو خونه میگیره و نمیخواد پول اون کم بشه به خاطر اینه فکر کنم