سلام دوستان من میخوام یارانمو از خانوادم جدا کنم به حسابم خودم بیاد چون همسرم جدا نمیکنه نه مال منو نه مال خودشو الان من برم پلیس مثبت ۱۰ حتما باید همسرم یا مدارکش باشه؟
من جدا کردم چهار سال پیش متاسفانه قط شد هر چقدرم پیگشرش شدم کسی جواب گو نبود نه کافینت نه پلیس به عل ...
اره میخوام جدا کنم خودم سرپرست شم آخه شوهرم لج کرده جدا نمیکنه خانوادم هم تا یه مدت میریختن برام الان میگن هر ماه نمیتونم بریزیم میره واسه قسط میگن جدا کن الان من خودم با مدارک خودم برم همراه بابام جدا میکنن؟
منم همین کارو می کردم ولی یارانه پدرم اینا حذف شد تازه بچه هم دارم دیگه سخت شد
چون ما مغازه داریم خودشم کارتخوان داریم شوهرم میگه احتمالا اگه به اسم خودمون کنیم مال مارو قط کنن به خانوادت بگو مال تورو بریزن الانم خانوادم میگن به اسم خودت کن شوهرم هم لج کرده باهام نمیاد به اسم خودم کنم مال خودمو میگه نمیخوام
اره میخوام جدا کنم خودم سرپرست شم آخه شوهرم لج کرده جدا نمیکنه خانوادم هم تا یه مدت میریختن برام الا ...
جدا که راحته چون سنت بالای هجده س راحت جدا میکنن ولی بحث من اینه تا شوهر داری و شوهرت هس فک نکنم خودتو سرپرست خانواده کنن میدونی منظورم چیه منم الان دقیقا مشکل تورو دارم چهار ساله و خیلی غصه میخورم بخاطر این پول ماهی 400که بهم داده نمیشه
وقتی مثل الماس درخشیدی، میفهمی زندگی چرا باید اینقدر بهت فشار می آورد.👑🦾
یه تاریخ های خاصی هست باید انجام بدی میگن مثلا آخره ماه نباید انجام بدی تازه قطع هم بشه برو کافینت ا ...
بخدا صد بار اعتراض زدم تو این چهار سال هیچکس پیگیر نیس کافینت هم دی به سرم میکنه میرم پلیس به علاوه ده هم میگه دهک شوهرت بالاس اعتراض زد هیچ فرقی نکرد با اینکه هیچیییییییی نداریم نه ماشین نه خونه نه هیچ زمین ملک مغازه ای وضع جالبی نداریم نمیدونم دهک ده رو از کجاشون آوردن شوهرم دهک ده هست خودم چون تحت نظر خانوادم بودم یک
وقتی مثل الماس درخشیدی، میفهمی زندگی چرا باید اینقدر بهت فشار می آورد.👑🦾
جدا که راحته چون سنت بالای هجده س راحت جدا میکنن ولی بحث من اینه تا شوهر داری و شوهرت هس فک نکنم خود ...
هر چقدر میگم میلیاردرا هم یارانه میگیرن قبول نمیکنه منم دوست ندارم پولم بره برای خانوادم میخوام خودم بگیرم شوهرم هم چون باباش ماهی یه تومن بیمه برامون میریزه نمیخواد جدا کنه واینکه یارانه رو خواهر مجردش تو خونه میگیره و نمیخواد پول اون کم بشه به خاطر اینه فکر کنم