2777
2789
عنوان

جهازدیدن شب عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 1806 بازدید | 89 پست
نه عزیزم خونه مادرعروس اره میوه وشیرینی ویه بزن وبکوبی م هس

بعد پیاده هلک هلک بریم خونه خودم؟ببخشید چون نزدیکه مراسمم‌ و اطلاع ندارم دارم‌میپرسم

‏لقمه های مامانم شبیه آوازهای شجریانه باید ی ربع نون خالی بخوریم تا برسیم به مواد اصلیش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد پیاده هلک هلک بریم خونه خودم؟ببخشید چون نزدیکه مراسمم‌ و اطلاع ندارم دارم‌میپرسم

نه عزیزم این مراسم ویکماه قبل عروسی میگیری هنوزخونه خودتونچیدی

از این نظر رسمش بده ک باعث ی رقابت منفی میشه گاها  و الا اگه فقط یه نگاه ساده باشه و ارزوی خوشب ...

واقعا.خیلیاشون که فقط به نیت عیب جویی ومسخره کردن وغیبت میان.البته همه هم اینطور نیستن ولی کلا به نظر منم رسم جالبی نیست.

بعدنم میتونن تشریف بیارن ببینن وقت زیاده 

خب بالاخره که باید بیان فرقی نداره

بعضیا شب عروسی میرن بعضیا بعدا

الان وقتشه یه نظرسنجی بزاریم گرونی زودتر مارو میکشه یازلزله😂😂به برنده هم تخم مرغ میدیم😆
وای پس خدا صبر فراوون نصیبت کنه بابت قیام کردن دربرابر این رسم مسخره😧😢توکلت به خدا باشه خداهم کمکت ...

شکرخداخونوادم که به حرف خودمن خونواده شوهرمم روی حرف پسرشون حرف نمیزنن شوهرمم اصن کاری به کاراین رسمای مسخره نداره

بگن در دهن مردم هیچ جوره بسته نمیشه ولی عوضش مادر عروس به خودش میباله نتیجه زحمتاشو به بقیه نشون مید ...

مگه مادر عروس ميخره ك به بقيه نشون بده

يا پز بده

مادره عروس هرچي ميخره براي رفاه و اسايش دخترش ميخره نه براي ديدن

بدبختي ما اينه ك هميشه واسه ديگران زندگي ميكنيم

بالاخره مامان جانان كوچولو شدم    خدايا شكرت🙏🙏